Mikk Lõhmus: jäänud on peenhäälestus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kevadel Lääne-Nigula vallavanema ameti maha pannud Mikk Lõhmus pürib kohalikel valimistel vallavolikogu etteotsa. Foto: Urmas Lauri

Kevadel Lääne-Nigula vallavanema ameti maha pannud Mikk Lõhmus pürib kohalikel valimistel vallavolikogu etteotsa. Foto: Urmas Lauri

Seitse aastat Lääne-Nigula valda juhtinud ja tänavu märtsis ootamatult ameti maha pannud Mikk Lõhmus pürib oma valimisliidu Tugevad Kogukonnad esinumbrina volikogu esimeheks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
enn
2 aastat tagasi

nii nagu ei taha eelmist peenhäälestajat enam mingil juhtival kohal näha, nii ei taha ka seda!
peenhäälestagu oma lapsi, kes emata üle pea on kasvanud, aga jätku vallakodanikud rahule!

Kodukond
2 aastat tagasi
Reply to  enn

Ole ettevaatlik isklike solvangutega, hea kui endaga hakkama saad!

Kodanik
2 aastat tagasi

Mikk oli väsinud kevadel ja nüüd on vähem väsinud. Kodanikud ei taha väsind inimesi. Saa palun aru. Asju tuleb teha värskelt.

anonüümne
2 aastat tagasi

Kes valib,see vastutab,ja mitte vastuupidi.

Politoloog
2 aastat tagasi

Väike aferist küll rohkem poliitikast ei peaks rääkima – astu kõrvale ja õpi, kuidas päris inimesed vallaga tegelevad!
Meil on spetsialistid olemas, rohkem liberid tüüri juurde ei saa!

valija
2 aastat tagasi
Reply to  Politoloog

Palun tutvustage spetsialiste. Siis oskaks ka paremini valikuid teha.

Kas
2 aastat tagasi

Nüüd on uus trend kommentaaride kustutamine, miks?

juhe seinast
2 aastat tagasi
Reply to  Kas

Lugesin kustutatud kommentaari! Sain aru nii, et fekalistide töö keskuse südames on nii heal rohepöördelisel tasemel juba! Varahaldus õitseb edukalt edasi,puhas töö sai tehtud, nüüd ausalt edasi! Uus koolimaja valmis kenasti ja isegi puuduste korral andke vallale võimalus lõpuni minna,mõni asi võtab aega lihtsalt. Kohtuasjad tegelikult pole õiged riigis, kui midagi on, siis praeguste segaste aegade viga.,ja aeg annab arutust.Me ise ilu tegijad,samuti vigade parandajad. Valima ei tasu joosta aga, sest kes valib, see vastutab! Mina valisin Mikku aastaid tagasi.

Raul
2 aastat tagasi

See peenhäälestus on ikka väga rumal jutt.

hehh
2 aastat tagasi

peenhäälestus??? Mikk suutis viia vald sinnamaani, kus kõik on ligadi-logadi, mitmed kohtuasjad pooleli, ametnikud laiali jooksnud. see peenhäälestus tähendab veel ainult valla lõplikku lõppu

Lõhmus
2 aastat tagasi
Reply to  hehh

on valla mässinud kohtuasjadesse, viinud pea pankroti äärele, nagu kunagi oli Risti vald- häälestagu ennast siis peenelt- tühine tegelane. Võite kustutada kommentaari, ütlen seda talle ka otse ja igal kohtumisel valijatega.

valija
2 aastat tagasi
Reply to  Lõhmus

Kas vald oleks pidanud lihtsalt leppima nii Kekkila kui tuulepargi ehitaja plaanidega? Vaatamata sellele, et inimesed vastu on? Mis võimalused veel oleksid?