Osalised mäletavad pussitamist Tamme tänaval erinevalt

Toomas Reimo kohtupingis. Foto: Malle-Liisa Raigla

Toomas Reimo kohtupingis. Foto: Malle-Liisa Raigla

Esmaspäeval ja teisipäeval arutas Haapsalu kohus 20. aprillil Tamme 21a majas toimunud pussitamist, mille käigus hukkus üks ja sai raskelt viga kaks inimest.

Süüalust Toomas Reimot ehk väikest Tomi nimetasid kannatanud ja tunnistajad kaine peaga toredaks ja töökaks meheks, kuid kes alkoholijoobes on lühikese süütenööriga ja äkiline.

Mis täpselt saatuslikul ööl ühiselamu tüüpi majas juhtus, pole täpselt teada, sest alkoholi tarvitati palju ja seetõttu mäletavad asjaosalised õhtut erinevalt. „Kogus oli suur – olime kõik enne tarvitanud, saime kokku ja tarvitasime veel,” ütles kohtusaalis süüalune Toomas Reimo.

Kohtuistungil antud tunnistustest joonistus välja pilt, et ühiselt mindi viina võtma Saksamaalt naasnud Heiki juurde, kelle korteris vastu hommikut veretöö toimus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
inimene
2 aastat tagasi

ma siiralt loodan et selline inimene jääb pikkadeks aastateks trellide taha sest no 30 noahoopi on ikkagi teadlik tapmine…sellistt psühhi ei tohigi välja lasta never..

ajuvaba
2 aastat tagasi

Osalised
ehk oli veel osalisi ? -kuna kaas-osalised ei mäleta

kui mitte Ootame teid järgmisele osalemisele!

Pook
2 aastat tagasi

Ei võtnud see väike Konn seal kellegagi viina. Oli eelnevalt päevi või nädalaid lakkunud linna peal. Võttis suure noa kaasa ja astus korterist sisse ning ütles, nüüd ma hakkan teid kõiki siin tapma. Jagas vanadele tuttavatele mitmekümneid noahoope. Saab võibolla 5a, millest istub reaalselt paar kolm.

hmm
2 aastat tagasi

palju neid noahoope oli kõigile kokku??? 40? see ei ole lihtsalt kellegi maha löömine, vaid tõsine veretöö.
Kaamerad samuti olemas. Mida üldse uuritakse???

väikehaapsallane
2 aastat tagasi

Sündmuskäigu taastamise protsessist jäi mulje, et kuriteo tegid UFO-d. Head inimesed püüdsid lihtsalt tagantjärgi aru saada, mis ikkagi tegelikult juhtus? Kusjuures enamikul kustutati osa mälust. Aga üldiselt oli kõik hästi, kui vaid neid ufosid polnuks. Kes see ikka vaenlase juurde napsutama läinuks…

Roheline
2 aastat tagasi

Ikka väga segana lugu

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Roheline

Jah teil on õigus,tuleb välja, et see kohtualune polegi tegelikult süüdi. Kusjuures süüdlast polegi. Prokurör on vist eksinud. Alkohol on süüdi, aga seda ei saa ju kuskile luku taha panna, minnakse tuuakse Lätist kui vaja.