Öösel pussitas mees Haapsalus kolme inimest, üks suri

Öösel oli Tamme tänaval pussitamine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna hommikul kella 8 ajal pidasid politseinikud kinni 45-aastase mehe, kes täna öösel lõi Haapsalus Tamme tänava korteris kolme inimest noaga. Üks inimene suri.

Täna varahommikul kella 4.30 ajal sai häirekeskus teate, et Haapsalus Tamme tänava korteris on kolm viga saanud inimest.

Lääne prefektuuri operatiivjuht Üllar Kütt ütles, et sündmusele reageerinud politseipatrull leidis korterist kolm noahaavadega inimest, kaks meest ja ühe naise. „Paraku üks neist, 45-aastane mees, oli saanud surmavaid vigastusi. 47-aastane naine ja 51-aastane mees viidi üliraskes seisundis haiglasse,“ sõnas operatiivjuht.

Sündmuskohalt kogutud tõendite alusel oli politseil kuriteo toimepanemises alust kahtlustada 45-aastast meest, keda asuti suurte jõududega Haapsalu linnast otsima. „Käivitatud politseioperatsioonis oli meile suureks abiks mehe telefoni positsioneerimine, mis andis kätte tema võimaliku asukoha ning kella 8 ajal pidasime mehe kinni,“ sõnas Üllar Kütt.

Küti sõnul on kõik juhtunu üksikasjad selgitamisel, kuid praeguseks on teada, et kõik neli inimest olid omavahel tuttavad ning veetsid korteris ühiselt alkoholi tarbides aega. „Mis täpselt juhtus ja nii traagiliste tagajärgedeni viis, tuleb välja selgitada uurimise käigus,“ lisas Kütt.

Juhtunu kõikide asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
85 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Linnamäe elanikk
2 aastat tagasi

Kas Käsu Taavi ennast natuke süüdi ka tunneb? 😍 😍 😍

nalja teed
2 aastat tagasi

loeb oma raha rahulikult

lugeja
2 aastat tagasi

postimehest saab selgelt lugeda, et polnud need töötud midagi.Ema sõnul käis ta poeg varem Soomes tööl, aga tuli sealt ära, sest põdes epilepsiat.«Minu poeg elas korteris 17, korteris 18 elas Leo. Minu teada oli seal ka Saksamaalt tulnud sõber Heiki, kes tegi neile viina välja.

...
2 aastat tagasi
Reply to  lugeja

see ongi keskmise Eesti inimese viga, et pimesi usub postimeest ja delfit jms. ise fakte kontrollimata. Kui on ikka suure tiraažiga väljaanne, siis peab uskuma on nende moto. Helme valitsuses olles, pidi iga jummala nädal neid valeväiteid ja pooltõdesid pühapäevases “räägime asjast” saates ümber lükkama. Pole see nii ilus midagi, et loed ja nii ongi.

Valdo
2 aastat tagasi
Reply to  ...

Ah , mis sa plädised siin Helme ja Helme , hoia suuke koomal , TONT .

...
2 aastat tagasi
Reply to  Valdo

mispärast siis koomal? Ei tohigi arvamust avaldada? Ainult seda “õiget” arvamust võib? Valdoke on tobu vist

Harald
2 aastat tagasi
Reply to  ...

Tobuke oled ikka ise , ei julge või pigem ei oskagi enda nimegi kirjutada .

lugeja
2 aastat tagasi
Reply to  Harald

Ta on kaval- kindlasti endine telerafist või mereväelane, kes tunneb morse tähestikku, edastades kellelegi mingit sõnumit. Ole ettevaatlik, Harald-vaenlane ei maga.

Harald
2 aastat tagasi
Reply to  lugeja

🙂 ma kindlalt kavalam …..

...
2 aastat tagasi
Reply to  Harald

sa ise muudad oma kasutajanimesid pea iga nädal, mis targutad siin!

lugeja
2 aastat tagasi
Reply to  ...

eks sul omastkohast õigus kindlasti. Aga minu arust pole hetkel kedagi, kes oleks sellesse pimedasse öösse valgust heidaks-üks magab alles ennast kaineks, üks on jäädavalt vait ning kaks inimest haiglas raskes seisus. Isegi alumine naaber kuulnud midagi. Mina mõtisklen, et kuidas üks mees läks kolme inimese kallale..mida need teised siis tegid-magasid või. Aga eks aeg annab arutust, meie aitame omaltpoolt arvamustega kaasa..elust ja olust.

...
2 aastat tagasi
Reply to  lugeja

eks aeg annab arutust jah. Täna peaks see tegelane juba kainem olema, ehk tuleb infot siis uut

mina
2 aastat tagasi

Imelik kõnepruuk on viimastel aastatel politseinikel. Teada-tuntud viinaveaga inimesed väikelinnades, asulates, külades – “tarbisid korteris koos alkoholi”. Joomisi ja joominguid nimetatakse väära kergatsi sõnapaariga – alkoholi tarbima. Õlut tarbima, viina tarbima, puskarit tarbima. Alkareid koheldakse nunnude tarbijatena.

hah
2 aastat tagasi
Reply to  mina

kuidas siis kirjutama peaks? pandi koos parmu ja hiljem korraldati vehklemisturniir?

Vanamoodne
2 aastat tagasi
Reply to  hah

Tuleb kirjutada ‘konsumeerisid alkoholi’. See oleks igatepidi korrektne, ehkki mitte kõigile arusaadav. (Selgitus: konsumeerima=tarbima. Consum on kah samast sõnast võetud).

lugeja
2 aastat tagasi
Reply to  Vanamoodne

Ma olen seda sõna kuulnud filmist mehed ei nuta-“Andestust, aga lammas konsumeeris meie apellatsiooni”, aga ju siis jäi mulle sõna tõeline tähendus teadmata, et kasutusele võtta..kord polnud lambaid ja kui olid lambad, siis polnud apellatsiooni. Inimene õpib kogu elu ja ..

aaa
2 aastat tagasi

Sureb veel üks haiglas ja on juba mitmikmõrv, mille eest on juba laual eluaegne. Ja kui seda eluaegset ei anta võtke aru pähe kallis Haapsalu rahvas ja näidake, kelle käes on võim

KapoRatuur
2 aastat tagasi
Reply to  aaa

Kelle käes on võim! haahaaa….võim on kohtu ja politsei käes, kindlasti mitte rahva käes!

aaa
2 aastat tagasi
Reply to  KapoRatuur

Kasvataks eestlased omale ükskord munad siis näeb kelle käes

...
2 aastat tagasi
Reply to  aaa

ei see nõuka aegne eestlane sul õue meelt avaldama tule, isegi ei julge kirjutada ametitesse ja arupärimisi teha, kuigi valimas vist ikka käib, aga ei julge oma valitute käest midagi rohkem küsida. Kui mileeniumi põlvkonna omade lapsed saavad kord suureks, siis võib-olla midagi ka on muutunud, kui enne seadustega jälle ära ei keelata arvamuse avaldamist, nagu tundub juba olevat sinnapoole teel.

Valdo
2 aastat tagasi
Reply to  ...

Nii on .

Valdo
2 aastat tagasi
Reply to  KapoRatuur

Pigem Autorollotajate ja 10 milli vargabande käes , Brüsseli sabarakk ja roolijoodik kõige ees raha kühveldamas vasakule ja paremale

psühhopaat
2 aastat tagasi

seda poleks juhtunud kui haapsalu linn oleks keelanud okupatsiooni aega ülistava “nostalgiapäevade” toimumise vanalinnas (pidanud seda kiltsi lennuväljal, õige koht sellisele üritusele)

Haapsalu õigeks arenguteeks on kultuur mitte kultuurimetslus

psühhiaater
2 aastat tagasi
Reply to  psühhopaat

nostalgiapäevad on üks madal üritus küll, olen nõus. iga inimene kes ka nõukaajal elanud peaks oksele hakkama tolle kannatuste raja ülistamise peale ausalt. aga seda seostada mingi joodikute omavahelise vehklemisega on mõttetu

hmm
2 aastat tagasi
Reply to  psühhiaater

lapsena oli küll tore aeg, aga egas lapsena ei saagi aru mis toimub või kui saabki natukene, siis on ükskõik.

jah
2 aastat tagasi
Reply to  hmm

aga ajalugu võiks niipalju tunda et sellise ürituse toetamine on nagu oma vanavanematele näkku sülitada

Hea Okkupant
2 aastat tagasi
Reply to  psühhopaat

“Nostalgiapäevad” ei kiidavad okkupatsioni aeg, a vaid see on mälestus aastatepikkune elu inimesel, kes elasid tolle ajal, ja keda hulk on väga palju väheneda, varsti kedagi ei jäeta üldse.

Taavi
2 aastat tagasi

Pohlad, peamine et üüriraha jookseb.

kle
2 aastat tagasi
Reply to  Taavi

see üüriraha tuleb linnarahva taskust kahjuks.

jälle
2 aastat tagasi

üks mulla toidul teine rahva ülalpidada

hah
2 aastat tagasi
Reply to  jälle

arvestades majanduslikku olukorda tollel rahval on ka matused linna korraldada arvatavasti rahva raha eest

tamasseriraud
2 aastat tagasi

Võin ette aimata, et järgmine koht, kust taolisi uudiseid kuulma hakkab on see nn Haapsalu Üürimaja, mida ka Ratas vaatamas käis.
Aga ühesõnaga niikaua, kuni jätkuvalt tuuakse väiksesse linna kriminaale ja vange äri eesmärgil, siis hakkab neid tapmisi tulema nagu seeni pärast vihma.
Võtame järgmise pätipesa ette. Samaaria organiseerib vange uhkelt ehitatud majja Männiku tänavale. Vangid, kelle koht on istuda trellide taga, rahulikult konutavad seal ja vabadel hetkedel tarbivad linna peal alkohoolseid jooke koos juhendajatega. Rahvas teab ja näeb seda, aga kes seda ei tea on politsei.

Ossa
2 aastat tagasi
Reply to  tamasseriraud

Samaaria turvakodu elanikud koos juhendajatega? See oleks tõeline sensatsioon.
Filmige sada.

tamasseriraud
2 aastat tagasi
Reply to  Ossa

Kommentaare kustutatakse. Niikui jutt läks KäsuTaavile, nii kõik kustutatakse. Ei meeldi meie kirjatsuradele sõnavabadus. Ei meeldi. Minu poolest tapke seal mudalinnas ennast edasi.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Ossa

ongi ju, mis seal filmida, kõik teavad seda linnas. Kuidas teie ei tea, see jääb arusaamatuks. Võibolla pole te selle linna elanik siis.

tamasseriraud
2 aastat tagasi
Reply to  Ossa

Ei filminud. Fakt jääb faktiks. Juhendaja koos hoolealuste süüdimõistetutega ostab Jaama Rimist Jäägermeistrit. Joovad seda rahulikult raudteejaama paviljonis suht pikalt, tund ja edasi ei kottinud, kuhu läksid. Kui mendid tahaksid, siis saaksid asja kätte küll. Toimus umbes 4-5 nädalat tagasi.

mida siin imestada
2 aastat tagasi
Reply to  tamasseriraud

need ‘juhendajad’ või vähemasti üks kunagistest samamoodi endine vang, mõrva eest kohe

Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Noh, ja mis siis? Tavaline kodune olukord – neli joodikult leitud üks nuga.
Eesti valitsus õigesti teeb et kaudselt ei lase migrantid vabariike – prunid, mustad ja teised tolerantne lurjused, sel juhul kuritegevus oleks suurenenud korduvalt, ja politsei oleks unustanud rahulik elu. Tsiviilisikud siiski samuti.
Haapsalus on juba kaks migrantide varese pesad

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Hea Okkupant

kunagi toodi päris palju sisse, kümnete tuhandetega. Kuritegevus tõusis märgatavalt.

Hea Okkupant
2 aastat tagasi
Reply to  Hmm

Kohe näha, et sina ei ole elanud inglismaal … ))

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Hea Okkupant

Inglismaal? Keda huvitab Inglismaa? Ma kirjutan Eestist ja kunagisest “rahvaste sõpruse liidust”. Üritati inimeste ümberpaigutamisega midagi saavutada. Tulemuseks oli ainult tüli ja vaev. Nii venelastele, eestlastele, kui ka grusiinidele, armeenlastele jne jne

Ram
2 aastat tagasi

Arvestades seda igapäevast joomakisa ja muud lärmi mida need laborinäidised selles tõuaretus kompleksis tekitavad siis ega see juhtunu imestust ei tekita.