Haapsalu võib saada palmisaare

Multilift UV tahab Haapsalu lähistele paigutada tehispalmid. Foto: erakogu

Ettevõte Multilift UV on teinud linnale ettepaneku, et Haapsalu võiks saada palmisaare, praegu oodatakse keskkonnaametilt vastust, mil moel oleks palmide paigaldamine mõnele laiule võimalik.

Multilift UV juhatuse liige Ivar Viira ütles, et plaanis on mõnele Haapsalu laiule püsti panna paar-kolm 10–12meetrist plastist palmi. Algul mõtlesid ettevõtte juhid Viira ja Raivo Uustalu, et palmid võiksid olla sadama lähedal Kübarrahul, kuid seal on ehituskeeluala ning palme näeksid vaid merelt tulevad inimesed.

Selleks, et palmid oleksid kõigile nähtavad, on ettevõtjad nüüd mõelnud Vasikaholmilt paistvate laidude peale. „Seal oleksid nad nähtavad nii Paralepa kui ka linna poolt,” ütles Viira.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
70 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Siim
2 aastat tagasi

😃iii millal tuleb palmi puu mulle meeltib

Peeter
2 aastat tagasi

Igale JUMALALE oma palmisaaar ja saare peale oma baar kus siis timbulimbu shoud saaks teha. See oleks minu ettepanek. VAHEPEAL VANADE VANGIDEGA KOOS UISUPLATSI RAJAMA JA SIIS SAARELE TAGASI:))

Linnamäe elanikk
2 aastat tagasi

Mart Juur ja Peeter Oja mõnitasid ka Haapsalu linna oma telesaates just…
Et siin elavadki ahvi tasemel elanikud, sellepärast ka palmid neile…
Mis muidu on Ise enesest õige. 🤪 😍

Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Kindlasti on sama väga vajalik osta 2-3 kolm ahvi – täielik saatjaskond, või sama paljü neegreid, sorry, ( african american), noh, mida odavam, ja siis Haapsalus tuleb turistide jaoks täielik paradiis ja võime visata neile banaanid.
Ah, krt, korovaviirus ei luba…((

Linnamäe elanikk
2 aastat tagasi

Midagi nii jaburat pole Eestimaal 10000 aastat kuuldud… 🤪
Vähem narkootikume tarvitada, sest ka illegaalsete uimastite seis on Haapsalu reovees väga kõrge

hoopis
2 aastat tagasi

ühe kena ja kõrge vaatetorni võiks ehitada linna kuhugi eeslahe mereäärde, midagi sarnast nagu aafrika rannas

Arvamus!
2 aastat tagasi

Kui oma silmaga näinud pole siis tekitab tõesti see plastikust palmipuu idee kahtlusi. Kui oma silmaga ,aga oled näinud siis idee täiesti oki. Efekti mõttes sobiks väga hästi nii Holmi,Paralepa kui ka Aafrica rand mõni selline palm.
Kes näinud pole siis kirjutage google otsingusse RAUMA UIMARANTA. Soomes Rauma linna ujumisrannas sellised palmid olemas ja kui see vaatepilt kedagi häirib siis on tegu väga kibestunud inimesega

uskmatu-toomas
2 aastat tagasi

Tore keik,sittame aga täiega ! Siiani on suure valge isa juurest tulnud ridamisi idiootsusi aga näe kui nakkavad need on !
Vaatan aknast Karurahu,Mallerahu ja kujutan ette milliseks kujuneb vaade kui nendele püstitatakse need phallosed.Ainus lootus,et Suklesel on veel oidu !

Uskumatule
2 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-toomas

On see naljakoht? Kõik naeravad…

Mõtleja
2 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-toomas

Siin tekib küsimus. Kuidas kinnitada need rahule, et körge veetõuusu puhul jääliikumine neid ära ei pühi. Nagu teada, on vähegi paksema jää liikumisel tohutu jõud

Uudu
2 aastat tagasi

Kehv turundus, oleks pidanuf alustama, et palmid on taaskasutatud plastikust, keskkonda säästvad.

jah....
2 aastat tagasi

Piinlik on . Plastmass palmid Haapsalus!