Prokurör küsib Tamme tänava pussitajale 18aastast vangistust

Prokurör tahab Toomas Reimo saata 18 aastaks vangi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Prokurör tahab Toomas Reimo saata 18 aastaks vangi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Prokurör Indrek Kalda küsis kolmapäeval Haapsalu kohtumajas peetud istungil kevadel Tamme tänava majas ühe inimese surnuks pussitanud ja kahte inimest eluohtlikult vigastanud Toomas Reimole liitkaristusena 18aastast vanglakaristust. Kohtualuse kaitsja Janek Valdma loodab kergemale karistusele.

Kalda sõnul ei saa Reimo sooritatud mõrva käsitleda pelgalt ühe inimese tapmisena ega määrata selle eest kergemat või keskmist karistust, sest lisaks olid eluohtlikus seisus veel kaks inimest, keda Reimo pussitas. Pussitamise eest küsis Kalda Reimole 17aastast vangistust.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ohooo
2 aastat tagasi

Teda peaks V.Otškalenko ga ühte kambri panna, ss saaksid nad enda kogemusi jagada üks teisele…

Para Grahv
2 aastat tagasi

Selleks,et Haapsalus üle kümne aasta mõistetakse, peab terve trepikoja maha lööma. Ja poole pealt saab nagunii välja -kahjuks….

kunn
2 aastat tagasi

Väike Tom-ile uus nimi anda rappija Tom. Oli teine ainult 20 korda noaga löönud seda, kes suri ja teisi samapalju, kes ellu jäid. Kaitse arvates sattus nuga ka juhuslikult Tommi taskusse.

Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Arusaamatu, miks meil sunnitöölaagreid ei ole? Oleks tegelasest mingitki kasu, selmet teda aastaid riigi kulul toita ja poputada.

Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Eriti kurioosne: ühe vangi ülalpidamiskulu kuus on keskmiselt 2249 eurot.