Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsallaste hingel on ohutu liiklemine

Haapsalu kaasavasse eelarvesse laekus tänavu 17 ettepanekut. Ettepanekute hulgas polnud ühtegi teeremonti, kuigi kõnnitee rajamise ettepanekuid oli mitmeid.

Malle Õiglas: minu südameasi on noored

Keskerakonna linnapeakandidaat Malle Õiglas kinnitab, et kui valijad nii otsustavad, on ta valmis koolijuhi ameti maha panema.

Canzone laulab juubelikontserdil elu ilusaks

2001. aasta sügisel kokku tulnud tütarlastekoor Canzone tähistab laupäeval kontserdiga „Laula elu ilusaks” oma 20. sünnipäeva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kotis
2 aastat tagasi

Tean ühte aktuaalset näitajat,mille poolest meie ja Ida-Virumaa oleme momendil ühel pulgal, ja arvatavasti virukad ka niikaua ei maga,kui läänlased.

Noh
2 aastat tagasi

Lase veel Suur asja kallale, riigile kasulik omavalitsuele mitte nii. Miks ei võinud vald seda arendust teha, oleks tulubaas oluliselt suurem, nüüd on taristu kulud seadusega valla kanda aga kruntide müügist teenib riik. Kas tõesti inimesed on nii rumalad ja valivad Suure jälle asja juurde. Kas tõesti valijad on rumalad, ei tahaks uskuda.

Kübe
2 aastat tagasi
Reply to  Noh

On

aga noh
2 aastat tagasi
Reply to  Noh

Ju see on siis riigi maa, kui riik arendab. Pakud, et vald võiks riigilt maa osta? Väga ei usu, et oleks vajalik.

Raul
2 aastat tagasi
Reply to  Noh

Aga vald ju arendabki seda. Teeb planeeringu, ostab riigilt maa ära ja siis müüb krunte.