0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 30. septembril

Haapsalu linn muru pikkust enam ette ei kirjuta

Haapsalu volikogu võttis viimasel istungil vastu Haapsalu heakorraeeskirja

Uus heakorraeeskiri ühtlustab endise Haapsalu ja Ridala heakorraeeskirjad. Seni kehtinud eeskirjaga võrreldes on muutunud muru niitmise, grillimise, lumetõrje, pesu kuivatamise ja lasteaedade ees parkimise nõuded.

Marko Matvei: Haapsalu vajab professionaalset teatrit

Eesti 200 Haapsalu esinumbrile Marko Matveile on kõige südamelähedasem teema kultuur, mis on tema hinnangul Haapsalus tagaplaanile jäänud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz