Kanada eestlased kinkisid Jaani kirikule laeva

Andra Kirna

andra@le.ee

Risti naiskodukaitsjad asetasid Moero votiivi juurde küünla. Andra Kirna.

Kolmapäeval meenutati Haapsalu Jaani kirikus palvusega 1944. aasta suurpõgenemist ja kirikuõpetaja Kristo Hüdsi õnnistas kirikusse paigutatud Moero votiivlaeva.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
oleks
2 aastat tagasi

võinud hoopis noa laeva kinkida, eeldades , et tuleb ülemaailmne uputus

aitäh
2 aastat tagasi

Valge laev on saabunud.

ripi
2 aastat tagasi

mis karneval see nüüd kirkikusse on sattunud :))) kas need kuva kuju rüütlid jäävadsi seda puuhalgu nüüd valvama sinna :)))

mittesuunamudija
2 aastat tagasi
Reply to  ripi

See on Naiskodukaitse, need naised on otsustanud enda aega loovutada ühiskonna heaks, ja seda tasuta, ning riigis kus nad ise KÕIGE eest peavad maksma. Arvestades seda olukorda mis valitseb maailmas ja ka meie lähiümbruses, ning ka Eestimaal, on sellise otsuse langetamine tänuväärt tegevus.
Seega, seltsimees, kui aega õlleimemisest ja pornovahtimisest üle jääb, siis võiks tutvuda sellega mis praegu Eestis ja maailmas toimub.

uudis
2 aastat tagasi

Mis asi see suunamudija on,ma tõesti ei tea,palun,kas keegi seletaks lahti?Ja mis on mittesuunamudija?Mudimine,seda olen kuulnud.

vastus
2 aastat tagasi
Reply to  uudis

Mudimist võib mõista ka nii,et on seos s..siga?