Maadlejate ja haigla vaheline tüli on punnseisus

Andra Kirna

andra@le.ee

Läänemaa haigla erakorralise meditsiini osakonnas ebaviisaka vastuvõtu osaliseks saanud treener ja haigla pole ära leppinud. Foto: Urmas Lauri

Läänemaa haigla erakorralise meditsiini osakonnas ebaviisaka vastuvõtu osaliseks saanud treener ja haigla pole ära leppinud. Foto: Urmas Lauri

4. septembri Lääne Elus kajastatud juhtumis, kus maadlustreener Janar Sõber oli häiritud sellest, kuidas teda ja tema võistlustel trauma saanud hoolealust Läänemaa haigla EMOs vastu võeti, on pooled jõudnud tupikusse.

Lääne Elus ilmunud loole vastas haiglajuht pika postitusega haigla Facebooki lehel, süüdistades nii treenerit kui ka maakonnalehte valeväidete avaldamises ja info esitamises moonutatud võtmes.

Läänemaa haigla juht Edvard Garder saatis Sõbrale haigla poolt kirjaliku vabanduse ja oli valmis treenerile näitama videosalvestist 28. augusti õhtust, kui tüli tekitanud juhtum haigla erakorralise meditsiini osakonnas aset leidis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Illimar
2 aastat tagasi

Rahulikku ja ilusat Laupäeva õhtut LE lugejaskonnale

Anna minna
2 aastat tagasi

Andra Kirna ei jäta! Juba loo pealkiri “punnseis” on jabur. Läbi kolme Lääne Elu nupu ei õnnestu kuidagi tuvastada, et haigla maadlejatega tülitseb. Haigla teeb tööd edasi, kuigi läks vastuollu Janar Sõbra ootusega. Punnseisu ei ole. On vihastanud Sõber, ja kui talle ajakirjanik tahab tähelepanu osutada, siis tuleb ka neljas artikkel.
Kummaline viis viisakusest rääkida, sain teada – Janar Sõber on viisakas ja eeskujuks kõigile. Kas ikka sain teada?

Anti teada,
2 aastat tagasi
Reply to  Anna minna

et eesti keeles on neli ilusat väljendit, mis aitavad ennetada igasuguseid keelelisi arusaamatusi.

Anna minna
2 aastat tagasi
Reply to  Anti teada,

Võimalik, et järgmine artikkel on suunatud meestunnetele… kus keel kaotab igasuguse mõtte. Elame, näeme.

Anti Teada
2 aastat tagasi
Reply to  Anna minna

…juba ootab võimalikku järge mõningase erutuse ja elevusega ; )

Sonja Kana
2 aastat tagasi

Tere, palun, aitäh ja head aega : )

Majaomanik
2 aastat tagasi

Jah, iga kingsepp jäägu oma liistude juurde.

Eino K.
2 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

Jah lahe ütelus, aga seekord oli kingsepp, ehk siis maadleja teadlikum, kui see doktor võib olla. Kuna treeneril on läbi elu olnud tegemist sarnaste vigastustega, siis üritas anda juhtnööre, et mismoodi selline vigastus võimalikult kenasti korda teha. Iseasi muidugi kuidas seda soovitust serveeriti. Mõlelmapoolne teineteise ärakuulamine ja austamine oleks jätnud selle kohaliku Lääne Elu uudiseta.

Kohalik
2 aastat tagasi

Isiklik kogemus-haigla jääb ALATI õigeks ega tunnista oma vigu!!!

Silvia
2 aastat tagasi

Normaalseid ja abivalmis haiglatöötajaid on ilmselt väga raske leida.

argipäev
2 aastat tagasi
Reply to  Silvia

enamuses nad just sellised ongi. Erandeid leidub muidugi ka.

jeebu
2 aastat tagasi

Arst, politsei ja poliitik ei eksi mitte kunagi.

kohalik
2 aastat tagasi
Reply to  jeebu

Sõber on kohalik poliitik

Ehk siis..
2 aastat tagasi
Reply to  kohalik

…väärikust väärtustav pedagoogilis-filoloogiliste suguemetega poliittehnoloogiline nupuvõte?

mhhhh
2 aastat tagasi

Kallis Sõber, kui oled targem kui arst, palun tee laps ehk siis maadleja terveks ehk torkige ise nõelaga ja ära pärast süüdista kedagi vaid …..

Ei tea
2 aastat tagasi

Vanasti olid nõukogude sotsialistlikud spordiarstid olemas. Spetsiaalselt sportlastele mõeldud ja vastavalt haritud doktorid ja med õed. Maadlejad võiks sellepeale mõelda ja muud sportlased ka. Ei ole mõtet mingi valvelaua töötaja peale end välja elada.

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Ei tea

Ega mingi viinavabriku koolitatud tehnoloog ei tule mulle, maamehele, puskariajamist õpetama!

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Eestis ei tohi vist üldse puskarit inimene kodus ajada? Jäänud nagu meelde, et see keelati ära. Algul oli, et müüa ei tohi ja siis, et üldse ei tohi kodus seda teha. Refi valitsuse ajal, ehk siis loogiline ka, ettevõtjate kaitseks, et ostke tehase mürki, aga ise ei või küll tervisele ehk isegi natukene kasulikku kraami kodus kokku keeta. Vat hea, et meelde tuletasite. Jälle üks miinus minu poolt reformierakonnale, kui see oli muidugi nende tehtud keeld, seda peab veel õle kontrollima, aga kahtlus on. Miks krt ma ei või enda jaoks kodus seda teha, heh? Krdi kapitalistid rsk.