Noarootsi koolis on lillenäitus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Noarootsi kooli lillenäitus (noarootsi kool). Foto: Noarootsi kool
Noarootsi kooli lillenäitus (noarootsi kool). Foto: Noarootsi kool

Noarootsi koolis on sel nädalal üleval vahva lillenäitus. „Lilled, mis meie koduaedades kasvavad. Algklasside lapsed tõid oma kodudest. Õnneks püsivad värskena peaaegu nädal aega,” selgitas kooli õppenõustaja Mare Tereping, kuidas näitus kokku saadi ning üles seati.

Näituse jaoks on koolis ideaalne koht, teisele korrusele viiv trepp. See on Noarootsi kooli arhitektuuriline eelis, et treppi saab näituste üles seadmiseks kasutada. Trepinäituste traditsioon algas Terepingi sõnul 18 aastat tagasi. „Jõulude ajal on seal päkapikunäitus,” ütles Tereping. Aasta jooksul on trepil muidki näitusi, sügisel seatakse sinna näiteks puulehtede väljapanek.

Tereping kiitis kooli uut direktorit Signe Matteust, kes on võtnud selle joone, et igal nädalal tuleb midagi uut kooli kohta avalikkusele teada anda. Facebooki postitused sobivad selleks hästi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments