Haapsalu müüs veel viis Paralepa elamukrunti

Paralepa. Malle-Liisa Raigla

Haapsalu müüs oksjonikeskonnas osta.ee Paralepa teel viis 1392–1853 m² elamukrunti lõpphinnaga 45 360–56 390 eurot.

Nii suurt tunglemist kruntidele kui eelmisel kahel korral seekord ei olnud. „Mõnevõrra on hinnavahe väiksem,” ütles Haapsalu linnavaraspetsialist Madis Raudsepp.

Kui juulis ja augustis lõppenud oksjonitel kerkis hind üle 20 000 euro, siis reedel lõppenud oksjonil kerkis ühe krundi hind kõige rohkem 8800 eurot ja kõige vähem 800 eurot. Viiel krundil kokku kerkis hind 29 000 eurot.

Neli väiksemat, umbes 1400 m² krunti olid müügis alghinnaga 41 760–43 600 eurot. Nende lõpphind jäi 45 360 ja 52 000 euro vahele, suurem krunt oli müügis alghinnaga 55 590 eurot ja läks kaubaks 56 390 euroga.

Kolm krunti ostis osta.ee kasutaja hyllepaes, teised krundid läksid kasutajatele Yinyangv ja markokal.

Raudsepa sõnul on Paralepa teel müümata veel viis krunti, mille linn peagi oksjonile paneb. Lisaks on müümata veel mõned krundid Lõokese tänaval, nende hulgas on ka üks korterelamuks müüdav krunt.

Arendusalal ehitab Haapsalu veevärk praegu vee- ja kanalisatsioonisüsteeme, peagi on algamas elektritööd ja sademeveetorustike ehitus. Need tööd peavad aasta lõpuks valmis olema. Käimas on ka Lõokese tänava ja Lõokese põigu aluspinnatööd – need lõppevad tõenäoliselt tuleval aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aga
2 aastat tagasi

Kas krundid ostis mõni selline inimene, kes tahab oma perele kodu rajada? Lääne Elu võiks teha intervjuu kõikide oksjonil osalejatega.

Tohlan
2 aastat tagasi
Reply to  Aga

keda see peaks huvitama!? Ostan endale krundi ja siis hakka veel aru andma avalikkusele, miks ma seda tegin. Mida kuradit? Päris ära pöörama hakanud. Pole küll sinu asi miks ja kes krundi ostis. Vahi oma ostetud urgast, ära vahi teiste rahakotti ja ellu!!!!

Jaan
2 aastat tagasi

No nei Ukrainlasi ju terve linn juba täis, ime siis ,et pered tekivad.

Rootsimaalt
2 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Pole ammu käinud Haapsalus. Kas ongi nüüd slaavirahvast jälle sisse palju toodud või?

kus
2 aastat tagasi

need pered on, spekulandid ostavad krunte üleujutusaladele

Noor isa
2 aastat tagasi
Reply to  kus

Õige! Ükski pere ei jõua 100 k kodu osta 🙁
“arendajad” teevad raha 🙁

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Noor isa

Kodu ei osteta, see tuleb ikka endale luua!

Leida.
2 aastat tagasi

Rõõm kuulda, et Haapsallu lisandub aga uusi peresid.

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Leida.

Mis seal rõõmsat on, oleneb peredest.