4

Uuemõisas oli avarii

Pühapäeval kella 11.39 ajal juhtus liiklusõnnetus Haapsalus Uuemõisa alevikus, kus alkoholijoobe tunnustega 54-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Sharan tagant otsa ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 38-aastane mees.

Kiirabi viis Toyotas olnud kolm kaasreisijat haiglasse tervisekontrolli. Ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäija õnnetuses viga ei saanud.

Samal päeval kella 15.47 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Lääneranna vallas Audru-Tõstamaa-Nurmsi tee 59. kilomeetril, kus 34-aastane mees pidurdas mootorrattaga Ducati Panigale V4 ning kukkus. Mootorrattur toimetati Pärnu haiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vbn
Vbn

Tunnustega?! Mees oli umbjoobes! Üle 4 promilli. Päris hirmutav,et sellised vennad linnavahel ringi kimavad.

Vanaema padrunid
Vanaema padrunid

Kas Delfist korjasite uudise, seal oli see juba eile peale lõunat olemas.
Kohalik uudiste edastaja või asi see LE.

Ja nagunii see postitus kaob suht kiirest kuhugi prügikasti.

viloloog
viloloog

Kas teie olete rumal või muidu pahatahtlik?

kordus
kordus

Ega ei pea siis erutuma, kui eile lugu lugesid ja kõik teada.

wpDiscuz