1

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 9. septembril

Külastajate rohkus sunnib RMKd puhkekohti korrastama

RMK tahab Nõva kandis korda teha Lepaaugu lõkkekoha ja Metskonna puhkekoha.

RMK Lääne-Eesti piirkonna külastusala juht Marju Pajumets selgitas, et RMK kavandab piirkonna külastuskorraldusliku taristu arendamist

Haapsalu tüdruk tegi Endla teatris särava rolli

Krista Kumbergi arvustus Endla teatri lavastusest „Põrgupõhja uus Wanapagan”: Haapsalu tüdruk Elsa Johanna on silma jäänud Anne Suislepa teatritrupi lavastustes ning mitmetel etluskonkurssidel. Nüüd siis mängimas kõrvuti kutseliste näitlejatega professionaalses teatris. Liiatigi loos, mis pole kaugeltki mitte lastetükk või noorele vaatajale suunatud lavastus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kotis
kotis

Kes on ausaim erakond kogu maal?Ei,ega ei pea valima,kui kellelegi sobivad ilustatud ebatõed!

wpDiscuz