Läänemaale lisandus kolm uut koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Testimispunkt Rannarootsi keskuses. Foto: Urmas Lauri
Testimispunkt Rannarootsi keskuses. Foto: Urmas Lauri

Terviseameti andmetel analüüsiti ööpäeva jooksul 3194 testitulemust, millest 255 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 191 vaktsineerimata ja 64 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Läänemaale lisandus kolm uut koroonaviirusega nakatunut.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 13 uut haigusjuhtu. Suri neli koroonaviirusega nakatunud inimest.

Hommikuse seisuga vajab sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 127 inimest. Kokku on haiglas 142 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 114 ehk 80,3% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 28 ehk 19,7%.

Ööpäeva jooksul manustati 3186 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 285 767 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 64,8%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Läänemaale lisandus kolm uut koroonaviirusega nakatunut – Ööpäeva jooksul manustati 3186 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 285 767 doosi.
Äri muud kui käib! Ameerikasse järele jõuda ja mööda jooksta ja võita

Erx
2 aastat tagasi

Mina saan oma uudised Telegrammist ja Uutest Uudistest. Need on kõige usaldusväärsemad, sest nad mõtlevad ise uudised välja, erinevalt teistest allikatest.

heh hah huh
2 aastat tagasi
Reply to  Erx

puhka jalga, kergelt ebastabiilne inimene, sinu arvates on jah puhas kuld kõik mis sulle ette söödetakse delfis err-is ja postimehes

No mis
2 aastat tagasi
Reply to  Erx

näite võiks ka tuua, võibolla hakkan siis isegi uskuma

Hahaha
2 aastat tagasi
Reply to  Erx

Ja delfi faktikontrollid on ka täitsa usutavad :))))

Eestlane
2 aastat tagasi

Pfizer maksis tervishoiuteenuste osutajatele preemiaid, et nad kirjutaksid nende ravimeid välja, millel polnud isegi müügiluba. Tegemist on ajaloo suurima tsiviilpettuste lahendamisega ravimifirma vastu. Kokku trahviti firmat 2,3 miljardiga. Võrdluseks Eesti eelarve on umbes 11 miljardit. Täna on meil krüptoraha, mida on väga keeruline näha, kui mingi firma annab Tanel Kiigele pistist, et lockdowne pikendada ja nende vaktsiine osta. Kahtlust äratab sarnane meede covid passide näol, kus keelatakse asutusi külastada ning reisida, kui pole vaktsineeritud. Väga sarnane meede Austraaliast Eesti ja Kanada ning Saksamaani välja, tegelikult koordineeritud tegevus enamustes riikides. Sarnased propaganda uudised kus majandus tõusis Eestis 7% ning Kanadas sama… Loe rohkem »

Dilaila
2 aastat tagasi
Reply to  Eestlane

Kus kohast sa seda teada said?On ikka usaldisväärne allikas?

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Dilaila

mis on teiemeelest usaldusväärne allikas? ERR?

Kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  Ei tea

Mitte 100%, kuid üks usaldusväärsemaid.

Misasja
2 aastat tagasi

no see uudis ei mahtunud sinna protsendi sisse järelikult ja jäeti avaldamata. Kas see sellepärast vale või?

Aga
2 aastat tagasi
Reply to  Eestlane

Kas selle Ratase lepingud who ga on juba ette näidatud, või jõuti ka salastada sajaks aastaks? Pole nagu kuulda olnud enam.

Hea Okkupant
2 aastat tagasi
Reply to  Eestlane

Pfizer ongi kõige ohlikum keemia solk, tagajärjed vaktsineerimist ebamäärased ja ohtlik, vaata statistika. Varsti hakkatakse need, kes vaktsineerib, lihtsalt peksta