Siim-Sander Vene tahab Haapsalust teha korvpallilinna

Elen Freivald

elen@le.ee

Siim-Sander Vene (paremal) sai korraldajana käe valgeks mõned kuud tagasi samuti Haapsalus, kui linnastaadionil peeti tema eestvedamisel maha korvpalliturniir Nike 3x3. Foto: Elen Freivald

Siim-Sander Vene (paremal) sai korraldajana käe valgeks mõned kuud tagasi samuti Haapsalus, kui linnastaadionil peeti tema eestvedamisel maha korvpalliturniir Nike 3x3. Foto: Elen Freivald

Eesti üheks parimaks korvpalluriks tituleeritud Siim-Sander Vene on võtnud oma südameasjaks tuua Haapsalu taas korvpallikaardile.

Augusti keskel sai Vene korvpalliliidult kinnituse, et Haapsalu meestele on tagatud koht korvpalli teises liigas. Septembrist maini toimub 22 mängu, millest 11 mängitakse kodus, Haapsalu Wiedemanni spordihoone saalis.

„Juba eelmisel aasta tekkis olukord, kui Eesti korvpalli teise liigasse jäi 12 meeskonna asemel hoopis 11,” rääkis Vene. „Kui eelmisel aastal piirdus asi ainult mõttega Haapsalus korvpalli tõsisemalt vedama hakata, siis tänavu jõudsime tegudeni,” lisas ta.

Vene sõnul juhtus ta olema õigel ajal õiges kohas. „Esitasime korvpalliliidule taotluse ja nii me teise liigasse saime,” ütles Vene.

Vene sõnul on Haapsalu võistkonnas nii nooremaid kui ka vanemaid mängumehi. „Mõned nimed on küll nimekirjas, aga enne hooaega midagi kindlat veel ei ole, seega nimesid veel ei avalikustaks,” ütles ta. Haapsalu meeskonda hakkavad treenima Jaanus Levkoi ja Mikk Päeske.

Küsimusele, mis just Haapsalu, vastas Vene, et esiteks on Haapsalu talle südamelähedane koht. „Ja tegemist oli ka ainsa kohaga Mandri-Eestis, kus korvpalli väga ei olnud,” lisas ta.

Läänemaa korvpalli meistrivõistluste peakohtuniku Rudolf Lumiste sõnul on ta omal ajal ka ise koos Haapsalu linnapea Urmas Suklesega II liigas mänginud ning on kahe käega algatuse poolt. „Müts maha ja andke tuld,” ütles Lumiste.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uudu
2 aastat tagasi

Peaasi, et noori vehklemise talente ei hakataks libeda jutuga ära rääkima.

Ivo
2 aastat tagasi

Kes seal mängima hakkavad, Jürjer ja Tetto? Paremaid nagu pähe ei tulegi Läänemaalt!

Pikk Tom
2 aastat tagasi
Reply to  Ivo

Kes need veel on ?

Pets
2 aastat tagasi

Vene tahab teha korvpallilinna, hea tahtmine. Üldiselt on peale tahtmise veel komponente aga neid pole välja öeldud

ray
2 aastat tagasi

Toetan ettevõtmist ! Tubli!