Galerii: 1. september Haapsalu põhikoolis

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu põhikooli 1. september. Foto: Elen Freivald
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 59

Fotod: Elen Freivald

Läänemaa suurimas, Haapsalus põhikoolis alustas täna uut õppeaastat 669 last, kellest 48 esimeses klassis. Esimeste klasside klassijuhatajad on Krista Kuuskla ja Liia Lees.

Koroonaviiruse leviku tõttu erines tänavune kooliaasta avaaktus eelmistest. Koolimaja  mustas aatriumis oli aktus vaid esimese klassi õpilastele. Teisest üheksanda klassini kogunesid õpilased pidupäeval oma klassiruumidesse.

Kooliuksel oli väljas info, et koolimajja lubatakse vaid õpilased ja kooli töötajad. Küll aga sai aktusele kaasa elada videoülekande kaudu.

Esimese ja üheksanda klassi õpilased kogunesid enne aktust koolimaja lipuväljakule, et muusika saatel rongkäigus koolimajja minna. Koolimaja ees oli kuulda ja tunda kerget ärevust, hirmu, põnevust kui ka taasnägemise rõõmu.

Esimese klassi õpilased seisid rongkäigus kahe üheksandiku vahel, käest kinnihoidmine ei olnud seekord kohustuslik.

Kui koolimajast hakkas kostma muusika, sammuti rongkäiguna koolimaja aatriumisse, kus esimese klassi õpilased said kätte oma esimese aabitsa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments