Haapsalu kultuurikeskus ja publik teenis Rakvere teatrilt tänuordeni

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kultuurikeskuse administraator Triin Jugapuu (keskel) võttis reedel vastu Rakvere teatri tänuordeni. Foto Kristo Kruusman

Rakvere teater andis külalislahkuse eest Haapsalu kultuurikeskusele ja Haapsalu publikule tänuordeni, teatas Rakvere teater.

Rakvere teater tunnustas 82. hooaja algul neid, kes möödunud hooajal tugevat tuge on pakkunud. Reede õhtul, pärast hooaja esimest esietendust „Tavaline ime”, andis teater üle kolm tänuordenit.

Külalislahkuse ordeni anti üle Haapsalu kultuurikeskusele ja Haapsalu publikule, kes täitsid teatrisaalid vaatajatega ka keerulistel aegadel. Ordeni võttis vastu Haapsalu kultuurikeskuse peaadministraator Triin Jugapuu.

Vastutulelikkuse ja kiire abi eest viiruseolukorrast tingitud keerulistel aegadel tänas ja tunnustas Rakvere Teater koostööpartneri ordeniga Rakvere Haiglat ning eriti sagedase teatritee leidmise eest tänas ja tunnustas Rakvere Teater teatritruuduse ordeniga Katrin Satsit.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments