Kasari jõele Rõudesse tuleb slipp

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kairi Seiton. Foto: Urmas Lauri
Kairi Seiton. Foto: Urmas Lauri

Martna osavallakogu ettepanekul lisandub Lääne-Nigula valla arengukavasse aastani 2026 Kasari jõe Läänemaa-poolsele kaldale Rõudesse rajatav slipp.

Martna osavallavanema Kairi Seitoni sõnul on Martna osavalla elanikud slipi järele nii sagedasti küsinud, et see lihtsalt tuli arengukavasse sisse panna. „On palju kalamehi ja kohalikke elanikke, kellel oleks huvi,” ütles Seiton.

Martna osavalla elanikele lähim paadi vettelaskmise koht Kasari jõel asub Kloostris, aga see on juba Pärnumaa ja Lääneranna vald. „Kasari jõe Lääne-Nigula poolsel kaldal paadi vettelaskmise kohta ei olegi,” ütles Seiton.

Seiton ei osanud veel öelda, kui palju slipp võiks maksma minna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Säga
2 aastat tagasi

Kasari vana silla juures saab ka paati vette lasta.