Kaire Reiljani raamatuesitlus tõi raudteejaama rahvast täis

Andra Kirna

andra@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 25

Arvo Tarmula fotod

Teisipäeva õhtul kogunes Haapsalu raudteejaama Kaire Reiljani raamatu „Jalutajana Haapsalus” esitlusele ligi 120 huvilist. Publiku rohkus oli ootamatu autorile, kuid veel enam raamatu välja andnud kirjastuse esindajatele. „Natuke ehmatas ära küll,” ütles Reiljan, kellele publikuhuvi tõsiselt head meelt valmistas.

Kirjastus lähtus ettevõtmist korraldades tavapärasest praktikast ning arvestas, et keskeltläbi käib raamatuesitlusel ligi 30 inimest. Selle numbriga arvestades võeti müügiks kaasa ka raamatuid. Arvestades kokkutulnute hulka, tekkis kaasa võetud eksemplaridele terav konkurents. „Loomulikult oli kurb, et kõigile ei jätkunud,” tõdes autor, lootes, et huvilised siiski tema teose kätte saavad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Veske
2 aastat tagasi

Eneseimetluse osakonna kulud on liiga suured.

Lonni
2 aastat tagasi
Reply to  Veske

Kes siin eneseimetlusega tegeleb?Ilmselt ei ole Sina seda raamatut lugenud?
Olen igipõline läänlane,kuid sain sellest trükisest väga palju uut informatsiooni oma kodulinna kohta!Väga loetavalt ja arusaadavalt toimetatud raamat! Aitäh, Kaire Reiljan!

Kinopolka
2 aastat tagasi

Trükis on trükikurat raamatu kallal käinud.