0

Olümpiavõitjad said kaela Haapsalu sallid

Lääne Elu

info@le.ee

Olümpiavõitjate Haapsalu sallid. Foto: erakogu
Olümpiavõitjate Haapsalu sallid. Foto: erakogu

Kolmapäeva õhtul saabus Eestisse Tokyo olümpialt kulla toonud epeenaiskond koosseisus Katrina Lehis, Erika Kirpu, Julia Beljajeva ja Irina Embrich, keda olid tervitama tulnud Haapsalu, Tartu ja Tallinna linnapead ning riigijuhid.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles kinkis kulla toonud naistele nimelised Haapsalu sallid. „Haapsalu on vehklemislinn ja Haapsalu on Haapsalu salli linn,” ütles üleandmisel Sukles.

Iga vehkleja sai omanimelise Haapsalu salli. Mustrite autor on sallimeister Aasa Jõelaid, kes ka sallid valmis kudus. „Kindlasti tekib küsimus, kuidas nii ruttu mustrid tehti. Las see jääda saladauseks,” teatas Haapsalu pitsikeskus. „Haapsalu naised on lihtsalt nii võimekad.”

Pitsikeskus lubas hiljem ka olümpiavõitjate koekirjad hiljem ka avaldada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz