Galerii: Katrina Lehis sai Tokyo olümpiamängudel pronksmedali

Lääne Elu

info@le.ee

Katrina Lehis. EOK

Vehkleja Katrina Lehis teenis laupäeval Eesti esimese medali Tokyo olümpiamängudel, kui alistas epeevehklemise individuaalturniiri pronksimatšis Venemaa olümpiakomitee esindaja Aizanat Murtazajeva 15:8.

Loe täpsemalt ERRist.

Fotod: Bizzi / FIE

12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eino K.
1 aasta tagasi

ei tea täpselt. Sportlasi ikka jagub maailmas nime tegema. Palju tänu on see spordile, mida linnapea on üritanud mitmekülgselt arendada. Mõni on igasuguste spordihallide vastu, las noored passivad niisama ja suitsetavad joovad, aga see mõne kibestunud inimese arvamus üldist arengut ei sega. Kes teab mis kuulsaid nimesid veel tulemas on. Loodetavasti palju

K.s
1 aasta tagasi
Reply to  Eino K.

Tõesti, tuhat tänu ja sügav kummardus meie linnapeale!!!

Eino K.
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

see kommentaar oli ühe teisele vastuseks, aga lehe moderaator on need ära kustutanud ja jätnud ainult vastuse, nii et seda ei pruugi mõistagi, miks see nii kirjutatud on.

jamps
1 aasta tagasi

tervitused ka kasvatajatreener Nelis Naukasele.

Hmm ei tea
1 aasta tagasi
Reply to  jamps

Kas see Nelis ei tahtnud seda lehist mingist koondisest välja jätta? Ja Lehis vahetas treenerit? Või eksin?

Johnson
1 aasta tagasi
Reply to  Hmm ei tea

Minu mäletamist mööda oli vastupidi- Nelis tahtis aga Kaaberma oli vastu. Või oli analoogilisi situatsioone mitu ?

2019
1 aasta tagasi
Reply to  Hmm ei tea

see lugu oli nii : Mullu Euroopa meistriks kroonitud epeevehkleja Katrina Lehis teatas, et lõpetab koostöö juhendaja Helen Nelis-Naukasega. „Minu soov on jõuda olümpiale ja tunnen, et selleks on vaja muutust. Olen jälginud oma arengut ning analüüsinud oma võistluseid ja tulemusi. Minu soov on olla tipus. Praegu tunnen, et vajan treeningutele nii uut lähenemist kui ka motivatsiooni,” kirjutas Lehis meediale saadetud kirjas. „Kas see muutus viib mind ka soovitud tulemuseni, seda näitab aeg – kui ma seda aga ei proovi, siis ma ei saagi seda kunagi teada. Järgnev otsus ei tulnud kergelt, aga see on minu võimalus liikuda edasi. Lõpetan… Loe rohkem »

Hmm ei tea
1 aasta tagasi
Reply to  2019

no see on poliitkorrektne mingi meediast kopeerimine. Päris tõde oli ikka muus, lehte oskan ma ise ka lugeda naljatilk 🙂

2019
1 aasta tagasi
Reply to  Hmm ei tea

Vabandan,kogu südamest. Kuna minu mäletamist mööda oli lugu teisiti, siis panin nime otsingusse ning tegin kirjatükist copy, et teistelgi hea teada. Eks ma võtan siis teadmiseks, et liigne agarus on ogarus.

Hmm ei tea
1 aasta tagasi
Reply to  2019

Nojah, pole hullu. Teinekord lihtsalt arvestage, et googeldada oskava pea kõik, pole keeruline eriti. Päris tõde on aga kuskil seal interneti lehtede ja kuulujuttude vahel. Nelis muidu mulle meeldib, ta ka selline selge mõtlemisega ikka, ei hakka siin igasuguste maailma rumalustega kohe kaasa minema. Iseseisev mõtlemine toob päris tihti edu.

Pamp
1 aasta tagasi
Reply to  Hmm ei tea

Kaabermaa ei tahtnud teda üldse kuskile koondisesse.

Fänn
1 aasta tagasi

Super!