Vormsi volikogu tahab umbusaldada revisjonikomisjoni esimeest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Arvo Allik. Foto: Arvo Tarmula

Arvo Allik. Foto: Arvo Tarmula

Vormsi volikogu kolm liiget esitasid 28. juunil volikogule revisjonikomisjoni esimehe Arvo Alliku umbusaldusavalduse. Avaldust hakatakse arutama volikogu järgmisel istungil.

Madli Tarjus, Algor Streng ja Arkadi Tammik põhjendavad umbusalduse algatamist sellega, et revisjonikomisjoni esimees ei suuda komisjoni vastavalt kokkulepitud tööplaanile juhtida ning et Allik ei taha menetleda komisjoni tööplaani läbipaistvalt, kaasates teisi volikogu liikmeid. Umbusaldajate sõnul näitab selline passiivsus komisjoni esimehe soovi eirata korruptsiooni- ja huvide konflikti riske Vormsi valla praeguses juhtimises.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jens
2 aastat tagasi

Austan ja pean lugu Arvost, tema vastutustundlikust tööst. Hoiame omi ja uued tuuled-luuad lubavad tõesti paremini pühkida, hetkeliselt. Toonitan: lubavad!!! Anname juhiseid- kuidas revisjon liikuma lükata ja olge abiks, umbusaldajad! Me ei taha olla nagu turul: ühed ja teised ja kolmandad liiguvad pidevalt uksest sisse ja välja, nii ei jõua end veel jalule ajada, kui juba lükatakse ümber.

Vanaisa
2 aastat tagasi

Ma ei teadnudki,et ka Vormsis kloune leidub. Arvo on aga tasakaalukas ja tore inimene,keda tasub usaldada ja valida. Kena suve talle ! 🙂

hkhm
2 aastat tagasi
Reply to  Vanaisa

Arvo on tore inimene, kohe väga tore. Ligi paarkümmend aastat tunnen. Ainult, et revisjonikomisjoni esimehena ma teda küll ette ei kujuta.