Nõva sadama ehitamiseks kuulutatakse välja uus hange

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nõva sadam. Foto. Urmas Lauri

Nõva sadam. Foto. Urmas Lauri

Lääne-Nigula vald tühistab Nõva sadama ehitamise esimese etapi ehitushanke ning koostab uue hanke, milles on koos nii esimese kui ka teise etapi ehitustööd.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Reformide pooldaja
2 aastat tagasi

Kantimine, “omad joped” jne. Juba ära tüütab, hale on see Nõva trollivabrik tõesti.

hehh
2 aastat tagasi

aga too siis välja, mis Nõval viimasel ajal positiivset on olnud? mõni kultuuriüritus peale võrgukuuri kinoõhtute(mis on tõesti head)? välja on suretatud pikaajalised traditsioonid, sest osavalla, kes peaks olema kõige eestvedaja, kogu aur läheb sadamasse. kui mitu uuringut peab veel tegema, et hakataks aru saama, et see sadamakoht ei sobi geograafiliselt, et selle arendamine neelab miljoneid ja kasu kohalikele on minimaalne. aga ei, Nõvale pole vaja kergliiklusteid, pole vaja lihtsamaidki teenuseid, mis vanemate inimeste elu mugavamaks teeks, ainult sadam-sadam-sadam …

Ära tüütab?
2 aastat tagasi

Kas see ei peaks kedagi ära tüütama kuidas aasta-aastalt samad “ärimehed” vallalt “majandusabi” saavad, tasuta kinnisvara rendile võtavad, kolmandiku turuväärtusega kinnisvara ostavad, kõikvõimalikke imetingimustega hankeid ja konkursse võidavad jne? Kujuta ette, et inimestel on silmad peas ning nad NÄEVAD kõike seda korruptsiooni! AMMU-AMMU on selline omadele kantimine kogukonnad ära tüüdanud! Ära tule siin mingit lumehelbekest mängima, kui ise see vallavanema pundi “oma jope” oled!

mnjah
2 aastat tagasi

see nõva trollivabrik on ikka uskumatu, kas millegi üle rõõmu ka suudate tunda

Teada värk
2 aastat tagasi

See ju Lääne-Nigulas tavapärane praktika, et konkursse ja hankeid tehakse täpselt niikaua kuni mõni “oma jope” paigas.

Näe
2 aastat tagasi

Püüdlik puudel jälle leivaisa tõde edastamas. Äkki uuriks, kuidas asi tegelikult oli.

milleks
2 aastat tagasi

peab valla niigi kõhna rahakotti piinama sadama rajamisega. Oleks aeg ikka silmad ja kõrvad lahti teha. Euroopa suurem erasadam asub Sillamäel, võiks Vähi käest küsida, kas ta ehitas valla või riigi rahaga. Igatahes intervjuus peaminister vastas ta , et sadamasse on läinud eraraha. Nõva sadam on kantimise projekt, sest ammu oleks võinu selle sadama müüki panna.