Puureketiturniiril läheb enampakkumisele Kaia Kanepi reket

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu tennise 90. sünnipäeva tähistava puureketiturniiri järel läheb kuursaalis enampakkumisele Haapsalust pärit tennisisti Kaia Kanepi reket.

Kanepi mängis sellega tunamullu Prantsuse lahtistel meistrivõistlustel. Haapsalu tenniseklubi juhatuse liige Vello Kuhi ei osanud veel alghinda öelda. Oksjoni tulu läheb Haapsalu tennisekoolile, enampakkumisele tuleb teisigi rariteete.

Puureketiturniiri Haapsalu tennise sünnipäeval Krahviaias peetakse teist korda. Esimene oli 2015, kui Haapsalu tennis sai 85aastaseks. Tennist on Kuhi sõnul Haapsalus mängitud läinud sajandi algusest peale, selle kohta on fotosid, aga mängijad ei olnud eestlased.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
linlane
2 aastat tagasi

Vau, tennisekorüfee Urmas Sukles pidavat laupäeval kell12 demonstreerima uusi tennisetrikke Krahviaia tennisekeskuses, nii väidab Karilaid ja kutsus rahvast vaatama. Kas tõesti on linnapea spetsialiteet midagi erilist?