Valitsus lubab lõpuaktusi pidada

BNS

Haapsalu põhokooli aktus. Foto: Silver Raidla
Haapsalu põhokooli aktus. Foto: Silver Raidla

Valitsus andis neljapäeval koolide lõpuaktustele rohelise tule.

„Tegime eile valitsuses otsuse, et alates 14. juunist tohib sisetingimustes korraldatud üritustest võtta osa kuni 600 ja välitingimustes kuni 1000 inimest,” kirjutas haridus- ja teadusminister Liina Kersna reedel Facebookis.

Kersna sõnul tuleb arvestada kuni 50-protsendilise ruumitäitumuse nõudega. „Seega aktused saavad toimuda, kuid hajutatult ja vajalikke ohutusnõudeid täites. Kõige kindlam oleks neid korraldada ilusa ilmaga hoopis õues,” lisas Kersna.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
2 aastat tagasi

parim lahendus on lõpupeod ainult staadionil
või linnapargis.