1

Valitsus lubab lõpuaktusi pidada

Avatar

BNS

Haapsalu põhokooli aktus. Foto: Silver Raidla
Haapsalu põhokooli aktus. Foto: Silver Raidla

Valitsus andis neljapäeval koolide lõpuaktustele rohelise tule.

„Tegime eile valitsuses otsuse, et alates 14. juunist tohib sisetingimustes korraldatud üritustest võtta osa kuni 600 ja välitingimustes kuni 1000 inimest,” kirjutas haridus- ja teadusminister Liina Kersna reedel Facebookis.

Kersna sõnul tuleb arvestada kuni 50-protsendilise ruumitäitumuse nõudega. „Seega aktused saavad toimuda, kuid hajutatult ja vajalikke ohutusnõudeid täites. Kõige kindlam oleks neid korraldada ilusa ilmaga hoopis õues,” lisas Kersna.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
maestro
maestro

parim lahendus on lõpupeod ainult staadionil
või linnapargis.

wpDiscuz