Trinity Õismets on Pärnu JK Vapruse aprillikuu parim mängija

Trinity Õismets sai endiselt treenerilt kätte kuu parima mängija auhinnad. Foto: Svetlana Tšižova
Trinity Õismets sai endiselt treenerilt kätte kuu parima mängija auhinnad. Foto: Svetlana Tšižova

Kolmapäeval, 12. mail mängiti Pärnus Eesti naiste karikavõistluste poolfinaalkohtumine, kus Pärnu JK Vaprus alistas Pärnu rannastaadioni harjutusväljakul möödunud aasta karikavõistluste finalisti Tallinna JK Kalevi tulemusega 3:1.

Suvepealinna jalgpallurid mängivad Eesti karikafinaalis 22.mail Tallinnas, kus nende vastaseks on Tallinna FC Flora.

Enne mängu algust oli aga pidulik hetk, kui autasustati kodunaiskonna aprillikuu parimat jalgpallurit.
Sellele tiitlile prtendeerisid Eneli Kutter, Kristina Bannikova ja Vatlast pärit 17-aastane Trinity Õismets. Just Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis esimesed jalgpalliturniirid pidanud Trinity Õismets osutus suure ülekaaluga valituks.

Pärnu JK Vaprus kutsus kuu parimale auhinda üle andma Lõuna-Läänemaa JK treeneri ja Trinity esimese jalgpallitreeneri Jaanus Getreu.

Õismets mängib 17-aastasena praegu oma debüüthooaega naiste kõrgemas seltskonnas. Ta on platsile pääsenud kõigis seni peetud meistriliiga kohtumistes.

Aprillikuu parima tiitli tõi talle kindlasti alles oma kolmandas meistriliiga mängus löödud debüütvärav Lasnamäe FC Ajaxi võrku.

Ka karikavõistluste poolfinaalis Kalevi vastu sai vastne autasustatu oma oskusi näidata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli
2 aastat tagasi

Trinity!