Jalgpallihalli ehitaja selgub juuni alguseks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jalgpallihall peaks Uuemõisas valmima oktoobris. ESKIIS
Jalgpallihall peaks Uuemõisas valmima oktoobris. ESKIIS

Haapsalu linnavalitsus on kuulutanud välja hanke Haapsalu jalgpallihalli tarbeks kunstmurustaadioni ja infrastruktuuri ehitaja leidmiseks. Hanke tähtaeg on 31. mai.

Esialgse kava järgi pidi linnavalitsus hanke välja kuulutama juba aprillis. Haapsalu linnavalitsuse linnavara spetsialisti Madis Raudsepa sõnul võttis aga projekteerimine ja hanke ettevalmistamine plaanitust rohkem aega. „Kui oleks aprillis saanud hanke välja kuulutada, oleks tööd oktoobris valmis saanud, aga nüüd lükkub see novembri lõppu või detsembri algusesse,” ütles ta.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Juhhaidii
1 aasta tagasi

Jälle näitab linnavalitsus üles oma saamatust – hanke ettevalmistamine võttis plaanitust rohkem aega, seetõttu nihkuvad ajad edasi. Mis toimub selles linnaviletsuses, kui isegi hangetega ei saada hakkama.