Anneli Ott: leevendused sõltuvad nakatunute arvust

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kultuuriminister Anneli Ott käis reedel Haapsalus nii raamatukogus, muuseumis kui ka spordibaase üle vaatamas. Foto: Arvo Tarmula

Kultuuriminister Anneli Ott käis reedel Haapsalus nii raamatukogus, muuseumis kui ka spordibaase
üle vaatamas. Foto: Arvo Tarmula

Reedel Haapsalus käinud kultuuriminister Anneli Ott loodab, et suve lõpu poole saab maha pidada juba ka suuremaid üritusi ja festivale.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
PäikeseRatas
2 aastat tagasi

Kas rahvas peab täies teadmatuses elama suve lõpuni? – nakkuste arv on langenud märgatavalt madalale võrreldes Päikesevalitsuse algusega, kui nad Eesti nakkuskordaja maailmas esikohale juhtisid.

pole
2 aastat tagasi
Reply to  PäikeseRatas

mõtet vinguda- Soome on kinni ja jääb kinni isegi siis, kui soomlased on mõistlikud. Mida Sul on vaja teada- ole kodus ja ole kuss, kui tahad terve olla- avanemine sõltub ju kõigi käitumisest.Aga kui koroonat tahad, siis mine Jõhvi keldribaari pidu panema. Asjalik minister, esimene vist, kes viitsib oma tagumikku kergitada ja maale vaatama tulla, kuidas ka siinkandis elatakse.

ets kae
2 aastat tagasi
Reply to  pole

kinni jääb seni,kuni rohujuuretasandil kinni on,või siis …….

arulagedale
2 aastat tagasi
Reply to  pole

Homme lendan Hispaaniasse ja naabriplika oma perega Egiptusesse, tagasi toome sulle uued viiruse mutatsioonid, elagu mõistlik valitsus! D