Anneli Ott: vaktsineerimise kõrval peaksime parandama testimisvõimekust

Lääne Elu

info@le.ee

Anneli Ott - kultuuriminister, Keskerakond

Anneli Ott - kultuuriminister, Keskerakond

Viimasel ajal on ajakirjanduses püütud teha minust riigi esi-vaktsiinivastast, mida ma aga kindlasti ei ole.

Vaktsineerimine on üks oluline meede hoidmaks viiruse levikut kontrolli all ja ma toetan seda. Nagu selgitasid valitsuse pressikonverentsil peaminister Kaja Kallas ja minister Jaak Aab, on valitsuses kõik vaktsineerimisalased otsused vastu võetud konsensuslikult.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mõte
2 aastat tagasi

Kuidas on seotud apteekide testimisvõimekus ja maainimeste kergem elu? Hea kui mõne postipunkti veel leiab. Ehk peaks selle õiguse hoopis kohalikele raamatukogudele andma. Neid veel hoitakse valdade jõul üleval.

Eks jh
2 aastat tagasi
Reply to  Mõte

Väga mõistlik. Raamatukogu töötaja võiks südameoperatsiooni ka vajadusel teha, nagunii vald peab üleval.

Vot sul
2 aastat tagasi

Täitsa kena ju. Ilusad inimesed peavadki maailma juhtima!

Tagur
2 aastat tagasi

Haiguse kulgu aitab talutavam hoida vaktsineerimine, mitte testimine. Testime, kui mitu vaktsineerimata haiget sattus jälle haiglasse, halvama kogu meditsiinisüsteemi?

Kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Tagur

Ja ärge vaktsineeritud inimesi üldse testige. Las aga levitavad üritustel haigust edasi.

Ka kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Millal uudud aru saavad, et ka vaktsineeritud haigestuvad ja levitavad?

Agu
2 aastat tagasi

See on küll üks tubli minister! Ise mõtleb ja tundub, et selgroogu on. Minister on päris kõrge ametikoht, seal peavadki tugeva karakteriga ja ise mõtlevad inimesed olema, mitte kaasa jaatajad. Kaasa jaatajad on seal allpool, kes mugavat kohta tahavad hoida. Pakun, et ministri koht ei ole väga kerge ja mugav. See on tegijate koht teooria, kes tõesti tahaks midagi ära teha. Tubli! Oleks Anneli Oti sarnaseid rohkem. Ülejäänud ministrid sellised, nii jah ja naa jah, midagi aru ei saa millest räägib.

Jaan
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Ära sa Agu enam peale võta

Olen
2 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Aguga täitsa nõus, Anneli Ott sai ka Postimehe hinnangus ministrite tööle kõige kõrgema hinnangu, samas ei ole ta pidanud paljuks ka maakondades visiite teha, ka Haapsalus käis ja viis ennast meie eluga kurssi. Jaanil soovitan pisut ikka peale võtta, siis hakkab vast mõte paremini tööle ja saab aru, et kultuuriministri valitsusala on ka sport ja meil on ju oma olümpia kullanaine Haapsalus – meie Katarina. Mõlemad asjalikud ja tublid daamid.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Ma muidu ei võta juba päris ammu ammu, aga peale teie soovitust peaksin vist siiski ikkagi võtma väikse, ehk tõesti mõtlesin selge peaga valesti.

pane õlg alla
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Agu, ära mine libedale teele. Jaanil pole sinust sooja ega külma. Sa lihtsalt puudutasid temas midagi ja tema sinus. Kui keegi hakkab tunnustama inimest, kes vaktsineerimata, siis inimene kes on 3 korda “õla alla pannud”, et kaitsta ja pakkuda kaitset, solvub südame põhjani kui kuuleb, et temal pole selgroogu-tähendab olen selgrootu,roomaja tahad ölda .Kõik ei solvu- need, kelle eesmärk pole kaitsta, vaid soov, et saaks kohvikusse ja loomaaeda. Aga nüüd sa ju mõistad, miks kellamees Lible jõi..Kui ei teaks, et… purju ei tee, siis ei läheks vist – köhh – tilkagi alla. Aga Jaan on ka tubli mees.