Haapsalu politseinikud patrullivad elektritõukeratastel

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Elektritõukeratastega saab politseipatrull ka promenaadil paremini silma peal hoida. Foto: Urmas Lauri

Elektritõukeratastega saab politseipatrull ka promenaadil paremini
silma peal hoida. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu politseijaoskond sai sarnaselt Kärdla ja Kuressaare jaoskonnaga kaks elektrilist tõukeratast, millega linnatänavatel patrullida.

Haapsalu jaoskond sai tõukerattad kätte paar nädalat tagasi ja patrulltalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul on neid juba ka kasutatud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
35 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eduard
2 aastat tagasi

Rula oleks veel lahedam…

Teerull
2 aastat tagasi

Ratsapolitsei on ikka väga kauge minevik aastates. Kunagi olid ka jalgrattad politsei kasutuses, aga see vaid korraks vist. Ei tea, mis ei sobinud. Eks iga uus mänguasi proovitakse järele, kuni tüdimus peale tuleb. Head veeremist!

Gennadi
2 aastat tagasi

Miks nad jala ei võiks käia?

Ohoo pappa
2 aastat tagasi
Reply to  Gennadi

Midagi häda või?

lapsepõlv tuleb meelde
2 aastat tagasi
Reply to  Gennadi

Miks, miks?- eks nad säästavad sedasi saapataldu, sest kaua need odavad saapad meie kliimas ühest linnaservast teise vantsides ikka vastu peavad….ja tea millal jälle uus varustus antakse.

Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Igatahes kulutõhusam kui mõni aeg tagasi katsetatud ratsapolitsei, pealegi jõuavad suuremat ala jälgida kui jalgsi kõndides. Edu!

Pätt
2 aastat tagasi

Hakkan jooksmist harjutama, sest seaduse järgi on neil tõuksidel kiirusepiirang ju peal, nii et näitan sõrme ja pistan punuma ehheee.

lapsepõlv tuleb meelde
2 aastat tagasi
Reply to  Pätt

suurepärane,Pätu! Siis andis elektritõukeratta eraldus patrulltalitusele ka midagi enamat – tõuke ühe mehe suundumisest tervisliku eluviisi juurde. Järgmisel aastal loeme ajalehest kellegi pätu lugu, teemal “kuidas sai minust “Durasseli jänes”. Anna aga minna.

Pätt
2 aastat tagasi

:))) mõtlesin ise ka, et kui kasvõi ühe inimese viib spordi tegemise juurde, on see ka juba saavutus isegi! Näe keegi ikka märkas. Hea!

edu sulle
2 aastat tagasi
Reply to  Pätt

kui arvad et mentidel ka peavad need piirangud olema peal.. tahavad kihutavad või sajaga nendega

Sina edumeelne ei saa aru
2 aastat tagasi
Reply to  edu sulle

Miks sa arvad, et see “ment” vms ei pea seadustest kinni pidama ah? Alarmmasinaga ka ei tohi ju kiirust ületada, isegi väljakutsel, see loogiline, sest piirkiirused on tehtud enda ja teiste ohutuse huvides, mitte niisama viiekümne märk kuhugile visatud. Imelik , et sellest aru ei saa!!!!!! Minuarust me maksumaksjad just maksame kaudselt seda, et needsamad politseiametnikud meie valitud esindajate poolt vastuvõetud seaduste, ehk siis mängureeglite täitmise üle valvet teostaks. Mul jääb teie kommentaarist selline mulje, et politsei on mingi eraldiseisev monster kuskilt võõrast kohast ja seda peab kartma!? Tegelikkuses on ta ju seaduse, ehk kokkulepitud kohalike elanike poolt mängureeglite kaitsja… Loe rohkem »

Arvos
2 aastat tagasi
Reply to  edu sulle

Nojah aga mendid peavad siis huilgama hakkama ning endile sinised vilkurid külge panema?

endine haapsallane
2 aastat tagasi

Kõnniteedel jalakäijaid tõuksidega sandistavate hulludega liituvad nüüd ka politseinikud.

lapsepõlv tuleb meelde
2 aastat tagasi

Ma arvan, et nende rattale paigaldatakse äratundmiseks mingi alarmseadeldis, mis võimaldab teistest sõidukistes eristuda – näiteks tunnumeloodia “sinine vilkur”, mis on märguandeks, et peatuda ja anda teed, MEIE MEES tuleb.

Ei mõista
2 aastat tagasi

Ah mis sa mõnitad, hea on kui põõsatagustel ka silm peal hoitakse. Neid krdi kaake tekib iga päev juurde nagu tundub juba. Vaevalt, et iga päev, aga päris turvaline vast ei ole enam, kui vaadata väikelinna viimase poole aasta statistikat.

Väänkael
2 aastat tagasi

Nad võivad sõita kasvõi sea seljas,ega tuledeta ringituiskavate jalgratturite arv ikka ei vähene. Sest nüüd pole ju protokolli blankette ka kuhugi panna. Ja kas joodik pannakse politseiniku ette või taha ??

ahnii
2 aastat tagasi

Seepärast oligi vaja Posti tn. puud maha võtta.

lapsepõlv tuleb meelde
2 aastat tagasi

Eks ta veidi harjumatu vaatepilt ole.Esialgu pööravad paljud silmapaarid ringi, et seda huvitavat vaatepilti näha, eriti poisikesed, kes seda sõiduriista pole veel endale lubada saanud..Peaasi, et nad liiga “vaardiga” ei söidaks ning kõik kurvid kenasti välja võtaks ning teetõketest(lamav politseinik) ka kenasti üle saavad hüpatud…muidu suur kisa jälle, nagu selle elektrilise parvlaeva Tölliga, mis sadamakaile põrutas ja saarerahva riidu ajas.

Pook
2 aastat tagasi

Pildile on leitud kõige kõhnemad. Meie õigete mentide raskuse all väänduksid tõuksid kõveraks või murduksid hoopis.

Mis tähendab
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

” meie õigete”? Läbi aegade maailma tugevaim politseiametnik Ronnie Coleman, ka atleetvõimljeja, kehakaal parimatel aegadel kuni 150kg, kindlasti oleks selle tõuksinikerduse katki tallanud. Töötas USA- politseis 13 aastat, viimastel aastatel vaevleb tihti tervisehädadega kahjuks.

Ei mõista
2 aastat tagasi
Reply to  Mis tähendab

See pooki nime alt , eriti veel kasutades teise inimese hüüdnime kommenteerija ongi veidi omamoodi, ei tasu tähele panna. Hüüdja hääl kõrbes või, et tahaks hea nalja visata, aa ei oska. Selline tüüp.

Pook
2 aastat tagasi
Reply to  Ei mõista

No ja kes sa siis ise oled? Eesnimi Ei ja perekonnanimi Mõista. Ühesõnaga pauk.

Ei mõista
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

Jääb veel õigust ülegi? Nii tegija. Mõtle ise midagi välja, miks pead teise nime kasutama, noh hüüdnime küll, aga siiski. Kõik saavad ju aru, et sa puhas vale ja peitu pugeja. Pole naljakas, nagu sa ise arvad sealpool! Võime karistada, kui tahtmist on!

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  Ei mõista

Ah , mida pläustid , tahad kokku saada või ……..

...
2 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Kl 17 vanalinna a ja o

Silde panfist
2 aastat tagasi
Reply to  Mis tähendab

Sest nagu ta ise ütles kutsutigi teda politsei ridadesse näitamaks tugevat meest vormis. Rumal kui arvad, et Ronny oli patrullis või uurija.

Colemanist
2 aastat tagasi
Reply to  Silde panfist

on ju väga palju lugusid. Mäletan ühte neist, kust ta väitis, et teeb politseitööd entusiasmiga ja talle meeldib erinevates olukordades lahendus leida. See oli kui tema hobi, sest mustanahalisena kutsuda korrale sama rassi esindajaid sobis talle hästi. Keda nüüd uskuda , kas Silde panfist või ütlusi Colemani suust? Otsustage ise.