Galerii: Linnamäe lihatööstuse juurdeehituse nurgakivi ja peeti sarikapidu

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21

Malle-Liisa Raigla fotod

Reede õhtul pidas Linnamäe Lihatööstus kaht pidu korraga – paika pandi nii juurdeehituse nurgakivi kui peeti ka sarikapidu.

Kõigepealt tõid ehitajate pandud pärja sarikatelt alla Liivimaa lihaveise brändijuht Marko Hiiemäe ja ehitaja, Resa OÜ esindaja Sander Raudsepp.

Seejärel pani Hiiemäe kapslisse ajastule kohaselt maski, Linnamäe lihatööstuse ja Liivimaa lihaveise toodete etiketid, raha ning reedese Postimehe. „Leht on Postimees, sest me kuulume samasse gruppi,” ütles Hiiemäe. Nurgakivi asetas Hiiemäega paika koos Linnamäe lihatööstuse juhi Indrek Loorensiga.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jjj
2 aastat tagasi

Kas midagi juhtus ehitusel? Keegi sai surma, et pärg üles pandi? Kohutav

Talumees
2 aastat tagasi

Eks see miskit rahapesu on

Lutikas
2 aastat tagasi

Linnamäe lihatööstuse toodang on poodides nii kallis, et söögu ise seda. Pole kordagi ostnud ega kavatse, pealegi kehva kvaliteediga.

K.s
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Kuidas Sa, Lutikas, oskad seda kvaliteeti hinnata kui kordagi ostnud ei ole?

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

See pole kallis, sul on lihtsalt rahanatukest liiga vähe käes

Mõte
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Pole kordagi söönud aga kvaliteet on teada? Saaks ainult iriseda. Mul on teist kahju lihtsalt, et te elu nii halb on, et ei suuda oma kibestumust avaldamata jätta. Linnamäe lihatööstuse tooted, muide, on väga head. Eriti meeldib mulle, et seal ei ole soolaga liialdatud.

Lutikas
2 aastat tagasi
Reply to  Mõte

Kui ma pole ise ostnud, siis see ei tähenda, et pole söönud. Olen proovinud ja mitmeid kordi ning pärast proovimist nende hindadega ise ei osta.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Paljud tahavad kõike niisama saada. Sellepärast need töötasud on ka nii väiksed nagu nad on. Ainult tasuta saaks, küll oleks hea. Ära koonerda, raha peab liikuma ja samamoodi tuleb see sinule tagasi ka, kui hinda oskad küsida.

vägev nipp
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

tore, kui mujalgi, teiste juures, söömas käid. Ostma ei pea siis ju. Aga keegi ei käsigi osta soovimatut kaupa, iriseda ka ei käsi keegi.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Aga sa lutikas palun kirjuta, kelle toodang on kvaliteetne ja odav, et tasuks osta!? Praegu minul tekkis täitsa huvi selle lihatööstuse vastu, mida halvaks peate. Peaks proovima nende toodangut, kas tõesti nii halb.

maitse
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Nõo kaup on palju parem ja odavam.