0

Raamatukogud avavad esmaspäevast taas uksed

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Raamatukogu. Malle-Liisa Raigla

Esmaspäevast, 3. maist on Haapsalu linna kõikide raamatukogude uksed taas avatud, teatas Haapsalu raamatukogu peaspetsialist lugejakoolituse alal Liina Valdre.

Kõik Haapsalu linna raamatukogud – kultuurikeskuses asuv keskraamatukogu, lasteraamatukogu kui ka Uuemõisa raamatukogu – hakkavad lahti olema oma tavapärastele kellaaegadel nii tööpäeviti kui ka laupäeviti.  Taas avatakse ka Haapsalus sotsiaalmaja laenutuspunkt.

Kuigi esmaspäevast pääseb taas riiulite vahele ise raamatuid valima, saab jätkuvalt tellida raamatuid ka kultuurikeskuse juures olevasse raamarukappi. Raamatukogude siseruumides kehtib siiski endiselt 25protsendilise täituvuse nõue, järgida tuleb 2+2 reeglit ja külastajad peavad kandma kaitsemaski.

Avalikke üritusi raamatukogud veel ei korralda, kuid raamatukogus olevaid näitusi saab 2+2 reegleid järgides külastada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz