Mai lõpuni ei tohi öösiti alkoholi müüa

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks võttis valitsus vastu korralduse nr 152 (2021.a.), millega pikendas öise alkoholimüügi üleriigilist piirangut 31. maini 2021 (kaasa arvatud).

Piirangu uuel perioodil ei tohi alkoholijooke müüa kella 22st kella 10ni. Vastavalt alkoholiseadusele tuleb avalikkust alkoholimüügi piirangust koheselt teavitada.

152k
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati
3 aastat tagasi

Mis kasu sellest öise müügi keelamisest on olnud? Koroona hakkas sellegipoolest vohama Eestis. Tegelikult tulnuks keelata alkoholi tarbimine kell 20-10-ni. Kuidas meie maal ei suudeta kehtestada reegleid, mis teistes riikides toimivad. Siis jääks ka Haapsalu elanikke rohkem ellu ja riik saaks rohkem trahvirahasid eelarvedefitsiidi täimiseks.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Mati

Sest eestlased vilistavad seadustele. Meil ju karistused ka nii leebed.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ühiskond ei ole veel päris terve, aga teie variant, et karistused oleks rangemad ja paneks ikka täie rauaga. Ma ütleks selle peale, et õnneks ja jumal olgu tänatud ei kuulu teie otsustajate hulka siin riigis!

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Mati

Kui palju siis Haapsalu elanike on elu kaotanud selle viiruse tagajärjel?

aga
3 aastat tagasi

juua ei keela keegi

Jaak
3 aastat tagasi

Väga hea! Saab vaikselt äri edasi ajada. Tulge “taksoviinale”, alates kella kümnest õhtul!