Lääne Elu paberleht teisipäeval, 20. aprillil

Lääne Elu

info@le.ee

Enefit Green läks valla vastu kohtusse
Ristile hiigeltuuleparki kavandav Enefit Green pöördus Tallinna halduskohtusse nõudega tühistada Lääne-Nigula volikogu otsus, mis keelab tuulepargi ehitamise ära.

Haapsalu võib saada palmisaare
Ettevõte Multilift UV on teinud ettepaneku, et Haapsalu võiks saada palmisaare. Praegu oodatakse keskkonnaametilt vastust, mil moel palmide paigaldamine laiule on võimalik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
3 aastat tagasi

Kes need tõukerattad kokku korjab? Tõukeratta võiks ikka tee äärde panna mitte keset kergliiklusteed jätta.

nigula
3 aastat tagasi

rahvas pannakse kinni ja kahjutasu ka kaela

juss
3 aastat tagasi
Reply to  nigula

Kas lapsed ka?

kirsa
3 aastat tagasi
Reply to  juss

kellelegi ei halastatud

Puzikov
3 aastat tagasi

Braavo … tegelane “Koonuspeadest” ei jätnud jonni ja kohtusse ära.
Mannetu, sõidame kohalikest üle suhtumine.

Soovid, soovid
3 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

Tahame ise kõikke saada ja kui keegi midagi pakub, siis ei lase asja uurimistki lõpetada, vaid kohe lõpetama fake newsi kasutades. Sealt ei saanudki muud tulla kui kohtuasi 🙁

En.
3 aastat tagasi
Reply to  Soovid, soovid

To soovid,soovid: Silmakirjalik on rääkida rohelisest energiast, muutes samal ajal ehedat loodust riskantseks tööstusmaastikuks. Hüpatagu või pükstest välja, no ei tõsta hiidtuulikud Piirsalu ökoväärtust. Nii inimesed kui elukad hääletavad sealt jalgadega. Neid ‘Jumala-ohutuid-loodussõbralikke’ tuulikuid võiks Enefit samahästi püstitada Tallinna lähiümbrusse, kus teletornid, kõrghooned ja tööstuspargid juba olemas. Üks põhjus, miks ta seda ei tee, näib olevat hirm jõukate inimeste ja rikaste omavalitsuste ees. Vaesest Lääne-Nigulast saab aga suurema tõenäosusega üle sõita. Sest Eesti kohtud ei mõõda mitte õiglust vaid osapoolte suutlikkust pidada aastatepikkust ülikulukat kaevikusõda. Kui kostja vaatab oma rahakotti ega leia sealt üleliigset 50 000-100 000€ + piiramatut aja-/närviresurssi… Loe rohkem »

En.
3 aastat tagasi
Reply to  En.

PS. Ilmselt kasvatab ka see Enefit Greeni võitlusindu: arileht.delfi.ee/artikkel/92572211/kadri-simson-osales-brusseli-arutelus-uleminek-puhtale-energiale-peab-olema-kriisijargses-euroopa-liidus-esikohal . Kui juba esikohal, siis soovib valitsus varsti raporteerida “Metsad on ahju aetud ja kännustike kohal 1/3 km kõrgused monstrumid nagu peab”. Õnn on tulnud meie õuele… Huvitav, kui nõukaajal veel räägiti energia säästmisest, siis nüüd ei võeta seda arutelu teemakski. Või lajatatakse kohe argumendiga: “Kas tahad koopasse tagasi minna?!” justkui maailm oleks päriselt must-valge.

Kohalik.
3 aastat tagasi

Vahva. Kuid oskaks see riistapuu liikuma ka saada?

Tule taevas!
3 aastat tagasi

Appi!

Kohalik
3 aastat tagasi
Reply to  Tule taevas!

Mis nüüd siis?