19

Kirimäel põrkasid kokku päästeauto ja sõiduauto (täiendatud 20.21)

Päästeauto läks Kirimäel kraavi. Foto: Cristo Pihlamäe

Kirimäe külas põrkasid täna kella 11.27 kokku päästeauto ja sõiduauto.

Esialgse info kohaselt ei andnud peateel liikunud sõiduauto Ford Focus teed kõrvalteelt ristmikule sõitnud operatiivsõitu tegevale, töötavate vilkuritega päästeautole Scania ning toimus kokkupõrge.

Sõiduautos oli õnnetuse hetkel ainult juht, 40-aastane naine, kelle kiirabi toimetas haiglasse.

Päästjad olid teel Tuuru külas olevale maastikupõlengule, kus põles ca 7 hektarit maastikku ning ohus oli kolm eluhoonet. Tulekahjus hävines saun.

Väljakutsele sõitnud päästjad vigastada ei saanud. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitab uurimine.

Christo Pihlamäe fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Naine
Naine

Mu mees oleks eile samamoodi päästeautoga kokku pannud Panga külas, autol olid vilkurid peal ja sireene polnud, 50 ala ja mees hakkas vasakpööret tegema kui päästeauto pani sellise kiirusega mööda, mees ehmatas nii ära et kurat hea et varem ei keeranud, oleks kohe kokkupõrge olnud. Päris nii ikka pole, et ilma sireeniteta sõidetakse ringi, kurat milleks need sõidukitel peal on!

Vänt Võll
Vänt Võll

Operatiivsõidukil on õigus teatud liikluseeskirja punkte eirata, KUI on tagatud teiste liiklejate ohutus. Kuskil pole öeldud,et võib üle laipade lennata,krt .Mis on selle trammijuhi nimi,kes operatiivsõiduki rooli sattus ??

Ants
Ants

Rõvedalt serveeritakse uudist, naine ei andnud teed??? Krt sa tuled oma suure kärakaga normaalse lauluga kuskil päraperses siis ei tea kunagi ju, mis need vilkurid seal ristmikul päästavad? Sireen niisama paigaldatud autodele v? Väga kohe huvitab kuidas uurimine lõppeb! Tehke tasuline artikkel kui asi selge, olen nõus maksmagi selle eest. Loodan, et proua taastub ja kõik saab korda.

Hhh
Hhh

Sellel naisel kodus on 3 last….

Tõnu
Tõnu

just minu mõte, ka AK serveeris seda samuti, hommikune liiklusteade oli mõistlikum.

Arvos
Arvos

Silmad võiks lahti hoida. Selle asja nimi on kaitslik sõidumaneer. Pole kuulnud?

Hoia jah
Hoia jah

Jää siis alati igal ristteel seisma, äkki op.auto tahaks tulla.

Kaitslik sõidumaneer...
Kaitslik sõidumaneer...

Selles kohas on 90 ala ja ristmiku ääres on kolmes küljes männivõsa. Selleks punktiks, kui näed kõrvalteelt tulevat autot on hilja juba. Või on soovitus see, et kõigile ristmikele lähenes võiks hoo võtta igal pool 50le juhuks kui mõni tuleb suure hooga? Siiamaani pole näinud kedagi seda praktiseerimas. Kannatanutele kiiret paranemist!

naine
naine

sireenidega kiirabil ja tuletõrjeautole tuleks alati teed anda….keegi hädas inimene ootab abi, jutt võib käia minutite peale.Me kõik oleme ju inimesed ja kõigiga võib juhtuda.Imestama paneb küll selle käitumine….

LE fänn
LE fänn

Naine – tule vaata seda ristmikku, olen ise seal paaril korral liiklusohtlikus olukorras, selmet kui ilma helisignaalita päästeauto seal kihutab. Loomulikult on päästeautol õigused aga ka tema peab seda ohutult tegema.

Hhh
Hhh

Pääste auto peab ka enne kui keerab vaatama kas on autod pea teel või mitte!!!! Naine sõitis lapse järgi…rahulikult…

Tõnu
Tõnu

mingeid sireene seal ei lennanud, lendas süüdimatu päästeauto, millele ka hakkas naisterahvas teed andma, kui see nähtavale ilmus.

ei imesta
ei imesta

Päriselt nii mõtledki? Päriselt arvad, et naisterahvas sõitis meelega otsa?

Vahur Reed, saarlane
Vahur Reed, saarlane

Esialgse info kohaselt ei andnud peateel liikunud sõiduauto Ford Focus teed kõrvalteelt ristmikule sõitnud operatiivsõitu tegevale, töötavate vilkuritega päästeautole Scania ning toimus kokkupõrge.

See on küll väga ühekülgne kajastus kokkupõrke põhjusest.

LS sätestab üheselt:

(5) Eritalituse sõiduki juht peab käesolevas paragrahvis nimetatud õigusi kasutades tagama liikluse ohutuse.

Kokkupõrge toimus, sest päästeauto juht ei hinnanud õigesti oma manöövri ohutust.

2. kodanik
2. kodanik

Kokkupõrge toimus, sest üks tola tegi Tuurus lõket.

Anonymos
Anonymos

Seal isegi juba arusaadav et pääsyekate viga selles avariis. 1)pidid üle andma teed naisele kuna seql oli ka nendel märk ees 2)pidid sireeni tööle laskma kuigist nad seda ei teind.Mai süüdista päästekaid otseses mõttes lic mõttes on see loogiline et nende poolt pole normaalne see. Ja ültse ristmik on ka mingi ebaloogiline puud ja taimestik igalpool nende pärast pole aru saada ja näha kes sõidab välja.

Anonymos
Anonymos
Pääste pidi reageerima ka märkile et pidi üleandma teed selle naisele kes sõitis ja on näha et tee peal on jäljed kus naine pidurdas aga päästekat kust sõitsid ei ole näha kas nad on pidurdanudvõi ei naq aru saan ss päästekat lic sõitsid ja ükskõik kas sisse sõidavad vms. Lic see pole normaalne võinud vähemalt sireeni tööle panna et naine juba reageeriks varem. Päästekate poolt see on väga kohutu lugu. Saana aru ma kirjutan veits halvasti kuna ma venelane ja see naine kes oli fordi sees on mu ema ja kui oleks hommikul mina temaga autos mai suuda mõelda mida… Loe rohkem »
Linnamäe elanikk
Linnamäe elanikk

Naisterahval ei ole kunagi eesõigus… 🤪

Linnamäe elanikk
Linnamäe elanikk

Mitte kunagi…

wpDiscuz