Enefit Green nõuab tuulepargi vastaste nimesid

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas. Foto: Arvo Tarmula

Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas. Foto: Arvo Tarmula

Ristile hiigeltuuleparki kavandav Enefit Green saatis Lääne-Nigula vallavalitsusele teabenõude, et neile esitataks tuulepargi vastaste pöördumine koos allkirjalehtedega.

„Oleme seda ka varem küsinud, aga ei ole saanud,” ütles Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas Lääne Elule. „Tahaksime teada, kui palju vastaseid on, mis piirkondadest nad on.”

Küsimusele, kas Enefit Greenil on kavas hakata vastaseid ümber veenma, vastas Kärmas: „Pigem tahaks aru saada, kust see vastasseis tuli ja kui suur see oli.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
43 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nutikas Aavo Kärmas
2 aastat tagasi

Lähen metalli saagima, kui see sinna tuleb, metsa ju pole.

Nutikas Aavo Kärmas
2 aastat tagasi

Miks seda tuuleparki ei või merele teha?
Ühekordne ehitamine ja maad ei lähe raisku ning seda tiivikut ei pea jõllitama.

Mirjam
2 aastat tagasi

Miks Enefit korraldab sellise klapperjahi Eesti Energia on tugevam oligarh, kui nõukaajal raudtee

Maakas
2 aastat tagasi

Eike AK-s oli info, et EG oli Lääne-Nigula valla kohtusse andnud. Loodame nüüd valla esindajate kindlale meelele. 1.meul on juba tuulepar 2.üle selle piirkonna läheb rändlindude lennukoridor 3.tuulepark jääb tiheasustusele liiga lähedale 4.hävitataks tohutul hulgal metsa 5.kinnisvarahinnad langeks 6. Inimesed hakkaks mujale kolima 7.tuugenite mõju tervisele on halb
Kindlasti on negatiivseid tegureid veelgi ja ainus positiivne tegur on, et EG teeniks nendega megakasumeid.
Ei, ei ja veelkord ei tuulepargile!

Soovid, soovid
2 aastat tagasi
Reply to  Maakas

Fake news-i ei tasu levitada, võib kalliks maksma minna.

Maakas
2 aastat tagasi
Reply to  Soovid, soovid

Mis asi see fake news on? See, et kohtusse kaebas või? Jummel, vaata õhtust AK-d järelvaatamisest ja loe ise seal allääres jookvat teksti. Kui ERR uudised ka valed on, siis enam üldse ei tea, kust neid õigeid kuulda- näha saaks.

Soovid, soovid
2 aastat tagasi
Reply to  Maakas

Kohtusse kaebamine on fakt, aga esialgse postituse 7 punktist tuleb fake news-i otsida.

...
2 aastat tagasi
Reply to  Soovid, soovid

paistab, et te ei saa fake news i sõnastusest päris täpselt aru. Eks võõras keeles väljendumine ongi keeruline, võib kergelt eksida. Proovige emakeelde tõlkida, saate ise ka eksimusest aru.

Soovid, soovid
2 aastat tagasi
Reply to  ...

Fake news tähendab tõlgitune valefakti eesti keeles, kui ei saa aru.

...
2 aastat tagasi
Reply to  Soovid, soovid

Justnimelt! Vale fakt, aga kus me loeme fakte? Tegemist on, ma pakun välja, väidetega. Väidetega, mis tuleb kohtuvaidluses, kas nendega nõustuda või vastuväidetega ümber lükata. Ei ole nii lihtne see veel meil vabariigis, et keegi midagi väidab, siis on kohe fake news. Õnneks veel ei ole nii.

Äkre
2 aastat tagasi

Äkrekad hakkavad mingeid nimekirju koostama jälle? Õõvastav olukord. Meie nimed ei ole teie asi. Rahvast ei tohi survestada!

Rahvale
2 aastat tagasi

Ei Anna see tuuleelekter midagi, ainult häda ja viletsuses, kellelegi aga priske äraelamise, juba täna müüakse seda el. Nagu kallist konjakit, oksjonil ja puha, müüakse välja, EE pole rahva jaoks, see lüpsilehm spekulantidele

Jenkem
2 aastat tagasi

Haha rahvas juba olete hiljaks jäänud, kui teed rajatud ei takista miski ei nimed ega muu säärane, harjuge ära või mitte aga need tuulikud tulevad ..

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Jenkem

luba pole, siis ei tule. Ja hetkel luba pole, sellepärast see vaidlus. Algul arvati vist, et väike koht, paneme vaikselt püsti, tõmbame kasumi välja ja ilus elu läheb edasi, aga ootamatult tekkis suurem vastuseis.

Appi
2 aastat tagasi

Kas see nüüd ohustab juba põhiseaduslikku korda?

Imelik
2 aastat tagasi

Et siis homsest läheb neil elekter ära või mida ta nende nimedega teeb?

Tanel
2 aastat tagasi

Pildil on pesuehtne rohelise tuleviku eest võitleja. Silmad, mis on inimese hinge peegel reedavad, et raha seda meest ei huvita ta töötab miinimum palgaga ja vajadusel ka tasuta, et muuta maailma paremaks ja tervislikumaks. Ta sõidab pisikese elektri autoga mida laeb, päikesega ja ilmselt on tegu ka veganiga, kes ei tee kärbselegi liiga. Tema keha hoiak reedab seda, et tal on suur lugupidamine kõigi inimeste vastu ka neile, kes argumenteeritult ei soovi seda tuugeniparki on tal eriline hoolivuse pakett tagataskus. Ta tahaks neid eriliselt premeerida. Kes iganes need vastased on saatke oma nimed talle post kasti ja varsti saate omale… Loe rohkem »

...
2 aastat tagasi
Reply to  Tanel

:)))