Nädalaga jagas politsei neli maski

Nädala jooksul kontrollis Haapsalu politsei viiruse peatamiseks kehtestatud piirangutest kinnipidamist ning ühtegi rikkumist politsei ei tuvastanud.

„Kontrollisime kaupluseid, ühissõidukeid, meelelahutuskohti ja muid avalikke siseruume 268 korral. Suur tänu kõikidele ettevõtetele ja inimestele, kes piirangutest kinni peavad,” ütles Haapsalu patrulltalituse juht Meelis Laurmann.

Kui varasemalt oli politsei kontrollide käigus tihti jaganud inimestele maske, siis eelmisel nädalal tuli jagada  vaid neli maski.

Möödunud nädalal alustas Haapsalu politsei kuus kriminaalmenetlust ja 26 väärteomenetlust, millest enamiku moodustasid liiklusrikkumised, üks teadetest oli lähisuhtevägivald.

„Nädala alguses saime teate, et Uuemõisas Haudejaama tee kortermaja trepikojast on varastatud tõukeratas. Tänaseks oleme tõukeratta üles leidnud,” ütles Laurmann.

Nädalavahetusel kontrolliti kahe puhumisreidi käigus 194 mootorsõiduki juhti. Kõik juhid, keda reidi käigus kontrolliti olid kained.

Kuigi puhumisreididel joobetunnustega juhte ei tuvastatud, siis nädala jooksul alustas politsei kahel korral kriminaalmenetlust joobes peaga rooli istunud inimeste suhtes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
3 aastat tagasi

Väga muljet avaldav uudis ! Mis edasi?

Harald
3 aastat tagasi

Ja sellele Kadriorgia Buratinole annan Kristiine Keskuse ees suhu kui vaja nii, et tolmab…🤪

Agu
3 aastat tagasi

See maskide kandmine pole, kui neid numbreid vaadata mitte midagi aidanud ju. Ongi mõttetu tegelikult, mask ei päästa midagi. Lihtsalt pole muud lahendust pakkuda, inimesed ei püsi kodudes, ikka ronivad õue ja tööl peab ka käima, muidu kukuks ametkond kokku ju, kes maksurahadest elavad. Kindlasti leidub , kes ütleb ,et siis oleks ju veel rohkem nakatunuid olnud, kui maski poleks kandnud. Selgitan, et tegelikult nii ei pruugi olla, kui Rootsi käitumist vaadata.

Harald
3 aastat tagasi

Ma jagasin 6 preservatiivi, et ei tuleks rohkem minusuguseid

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

Jah, vähemalt see oli üks sinu hea mõte! Kiidan!!!