Priinits peab olümpiale pääsemiseks võitma kvalifikatsiooniturniiri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sten Priinits. Foto: Bizzi

Haapsalu epeevehkleja Sten Priinits peab Tokyo olümpiamängudele pääsemiseks võitma aprilli lõpus Madriidis toimuva Euroopa regiooni kvalifikatsiooniturniiri.

Meeste epees üritab Priinits saada olümpiapääset 24.-25. aprillil Madriidis toimuvatel Euroopa regiooni kvalifikatsiooniturniiril. Kvalifikatsioonil saab osaleda üks vehkleja igast Euroopa riigist, mis pole veel Tokyo mängudele kvalifitseerunud. Olümpiale pääseb turniiri võitja.

Haapsalu naisvehklejaist läheb Tokyosse Kartina Lehis. Rahvusvaheline vehklemisföderatsioon kinnitas Eesti epeenaiskonna osalemise 23. juulist 8. augustini toimuvatel Tokyo olümpiamängudel. Epeenaiskond lunastas olümpiapääsme märtsi lõpus Kaasanis toimunud maailmakarika etapil, kus saavutati 7. koht. Lõplik osalemine Olümpial otsustati jooksva maailma edetabeli alusel, kus Eesti naiskond on seitsmendal kohal.

Olümpiamängudele sõitvasse Eesti epeenaiskonda kuuluvad Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Katrina Lehis ja Irina Embrich. Kirpu Beljajeva ja Lehis saavad võistelda ka individuaalturniiril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tsiteerides: antiklassikuid, kipspea Johannest ja
3 aastat tagasi

Vehklejate ja ratsutajate keskmine vanus on kaugel teistest ja lapsvõimlejatest ja meesiluuisutajatest kaugel eest ära. Ühesõnaga ärge ajage plära. Tubli poiss! Küll see olümpia ka tuleb!

Õige
3 aastat tagasi

Inimene ei ole veel avanenud. Tuleb kannatlikult jätkata ja tulemused tulevad. Asi see 10, 20, 30 aastat veel oodata.

Johannes
3 aastat tagasi

Vananevad sportlased ei taha aru saada, aeg lõpetada.

Peter
3 aastat tagasi

Miks peaks ,, ammu vœinuks seal olla. Ei pidand need naised ka läbi lukuaugu sinns punnima. Kui õigel ajal ära ei tehta siis peabki läbi häda kala püüdma.

Tsiteerides klassikuid
3 aastat tagasi

Vana mees tahab olümpiale