2

Galerii: Väikese viigi ujuvsild sai kalda äärde tagasi

Väikese viigi sild sai kalda äärde tagasi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna õhtul tõmbasid vabatahtlikud merepäästjad paigast nihkunud Väikese viigi ujuvsilla tagasi kalda äärde.

Ujuvsilla tagasi kaldale saamine võttis päästjatel aega veidi üle tunni. Suurem osa ajast läks sellele, et sild lahti saada. Selleks tuli ka sukelduda. Kui sild lahtipäästetud oli, liikus see kerge vaevaga kaldani.

Malle-Liisa Raigla fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Palivere
Palivere

Linnavalitsuses on mingi veidrik sisse pugenud. Üks juht näitab kogu ilmaelule oma menüüd ülepäeva, teine käib linte läbi lõikamas ja nurru löömas…ilus elu on ilma pääl. Mõtlesin fb vaadata mida saksad ka pühadeajal endale lubavad.

leidsite silla?
leidsite silla?

Kas linnavalitsus ei peaks selle silla eest igal aastal hoolitsema?

wpDiscuz