Lääneranna sai kirju minevikuga vallavanema

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna volikogu valis uueks vallavanemaks Andres Hirvela. Urmas Lauri

Lääneranna volikogu uus võimuliit valis eile isekeskis uueks vallavanemaks kunagise Koonga vallajuhi Andres Hirvela.

Kuigi Lääneranna volikoguistungi otseülekannet YouTube’is jälgis paarisaja inimese ligi, jäid vallavolinike endi read hõredaks. Kohal oli 11 uue võimuliidu liiget, kes võtsid üksmeelselt maha 91 päeva valda juhtinud Arno Peksari ja panid tema asemele oma koalitsioonikaaslase Andres Hirvela.

Pikka juttu ei aetud ja juhi vahetusega ei venitatud. Lääneranna vallavolikogu esimees Rait Maruste teatas, et üheksa volinikku ütlesid, et nad ei saa tulla. „Kuna nad seda ei põhjendanud, siis järelikult ei soovi nad volikogu töös osaleda,” ütles Maruste.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teistpoolt Kasarit
3 aastat tagasi

No nüüd tuleb lihula Läänemaale tagasi?! 🙂

kommunist mäletab
3 aastat tagasi

kelle minevik ei ole kirju? kas Maruste minevik ei ole kirju? – pikalt olnud NSVL-i kommunistliku partei liige ja nüüd Brüsseli võõrvõimu esindaja..

ÕÕÕ
3 aastat tagasi

Sellele võiks keegi juuksuri tellida.

Suurepärane Valik
3 aastat tagasi

Hr. Hirvela varasemalt 17 a juhtinud Koonga valda. Tulnud haldusreformist läbi Sauga vallavanemana. Andnud suuniseid valla juhtimiseks Koonga ja Lääneranna valla volikogu liikmena. Osalenud mitmete MTÜde juhtimises. Omab aastakümnete pikkust elu- ja poliitdemagoogia praktikat ja kogemust. Ja mis kõige olulisem – kõik varasemad süüdistused valla vara omastamises ja isikliku kasu saamise eesmärgil kasutamises on mehe pintsakureväärilt tagasi põrkunud nagu pinksipallid, sinna plekki jätmata. Sellisel mehel on alati nina veepeal ja uued väljakutsed uues vallas ees ootamas. Sellist meest ootab oma meeskonda juhina iga eestimaa KOV. Juhtimisstiililt lähtub mees põhimõttest, et suuga teen suure linna, käega ei kärbse pesagi. Palju õnne… Loe rohkem »

Varblane
3 aastat tagasi

Endis(t)e valla juhtide ja “hallkardinali” minevik on veelgi kirjum.

Ema lehma lellepoeg
3 aastat tagasi

Poleks uskunud, et Eestis saab nii labaselt sugulasi pukki upitada.

Kirju
3 aastat tagasi

Kirju minevikuga nagu Lihula tikand 🙂

Manna Liisa
3 aastat tagasi

Aga mõtelge kui igav oleks Lääne Elu kui poleks Lääneranna valda ! Eks sealsel valla rahval ka igav – pikale kodus istumisele ikka vaheldust. Kes pole kohalikud ja peavad igast numbrist selle valla jamasid lugema, saavad palju nalja.

jamps
3 aastat tagasi

see asi läheb kohtusse ja pmst. maruste saab lüüa.

Vahi nalja
3 aastat tagasi

KOVide juhtimise juures on põhiline probleem mõistuse puudumine ja suguluse/lähisuhete/ahnuse olemasolu. Ka selles juhtumis müts peas põleb ning segatud võimuvõitlusesse perekond. LE rohkem fakte.