Pääste: Koluveres põles garaaž

Lääne Elu

info@le.ee

16. märtsil kell 20.43 said päästjad väljakutse Koluvere külla, kus oli põlema süttinud garaaž.

Kohale saabunud päästjad alustasid lausleekides põleva garaaži kustutamisega, kaitses samal ajal süttimise eest läheduses olnud hooneid. Kella 21ks oli suurem tuli maha surutud ja ohtu kõrval asunud majadele enam ei olnud –päästjad jätkasid garaaži kustutamisega. Tulekahju likvideeriti kell 21.58.

Esmasel hinnangul võis tulekahju alguse saada elektrisüsteemi rikkest.

16. märtsil kell 20.50 sõitsid päästjad Haapsalu linna Panga külla, kus Kooli tänaval põletati lõkkes muu prügi seas autorehve. Päästjad teavitasid keskkonnainspektsiooni keskkonnaohtlike jäätmete põletamisest ning likvideerisid lõkke.

Päästeamet tuletab meelde, et lõkkes tohib põletada ainult kuiva puitu, oksi, immutamata puitu, kiletamata pappi ja paberit ning muu töötlemata looduslikku materjali. Mööblit, immutatud või värvitud puitu, rehve, plasti või riideid ei tohi lõkkesse visata, kuna nende põletamise korral on tegemist otsese looduse ja inimeste mürgitamisega.

17. märtsil kell 7.28 vajati päästjaid appi Herjavas toimunud liiklusõnnetusele, kus väikebuss oli kokku põrganud põdraga. Õnnetuse tulemusel oli teele valgunud tosool ja õli. Päästjad katsid reostuse absorbentainega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments