Lääne Elu paberleht teisipäeval, 16. märtsil

Lääne Elu

info@le.ee

Sissemurdmine ja vargus teevad ruumi kelmustele
Sissemurdmine ja autode ärandamine on Läänemaal taandumas, selle asemel tuleb politseil järjest rohkem püüda inimestelt raha välja petnud kelme.

Loe, kuidas algkoolilaps koduõppega hakkama saavad
Teist kevadet õpivad lapsed kodus, suheldes õpetaja ja klassikaaslastega arvutiekraani kaudu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
suvitaja
3 aastat tagasi

Iga uus firma on linnale õnnistuseks. Ainult et spaa kohe tööstuspiirkonna kõrval – asukoht on väheke küsitav.

tore
3 aastat tagasi

veel üks spaa lisaks puhastusseadmete juurde kavandavast ja järge ootavad endise teravljakombinaadi ning naftabaasijuurde ning Holmile miljonivaatega rajatavad korruselamd ja kõrghooned, millede elanikud siis saavad nende spaade mõnusid nautida. Ilus oled põhjamaa veneetsia

idüll
3 aastat tagasi
Reply to  tore

ja tööd saavad tervistavate kivikeste, õlide , määrete, seepide, sampoonide, ujumispükste ning muude väga tarvilike toodete müüjad, samuti maseerijad, puhvetipidajad, baaridaamid, torulukksepad, koristajad, toateenijad, köögipersonal, varustajad, õhustajad ja hulk muude erialade töötajaid, samuti ehitajad, elektrikud, katuse mehed, akna valmistajad, põranda tegijad, basseini ehitajad, haljastajad, maalrid, disainerid, projekteerijad ja hulk ülemusi. Issand kui armas.