3

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 16. märtsil

Lääne Elu

info@le.ee

Sissemurdmine ja vargus teevad ruumi kelmustele
Sissemurdmine ja autode ärandamine on Läänemaal taandumas, selle asemel tuleb politseil järjest rohkem püüda inimestelt raha välja petnud kelme.

Loe, kuidas algkoolilaps koduõppega hakkama saavad
Teist kevadet õpivad lapsed kodus, suheldes õpetaja ja klassikaaslastega arvutiekraani kaudu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
suvitaja
suvitaja

Iga uus firma on linnale õnnistuseks. Ainult et spaa kohe tööstuspiirkonna kõrval – asukoht on väheke küsitav.

tore
tore

veel üks spaa lisaks puhastusseadmete juurde kavandavast ja järge ootavad endise teravljakombinaadi ning naftabaasijuurde ning Holmile miljonivaatega rajatavad korruselamd ja kõrghooned, millede elanikud siis saavad nende spaade mõnusid nautida. Ilus oled põhjamaa veneetsia

idüll
idüll

ja tööd saavad tervistavate kivikeste, õlide , määrete, seepide, sampoonide, ujumispükste ning muude väga tarvilike toodete müüjad, samuti maseerijad, puhvetipidajad, baaridaamid, torulukksepad, koristajad, toateenijad, köögipersonal, varustajad, õhustajad ja hulk muude erialade töötajaid, samuti ehitajad, elektrikud, katuse mehed, akna valmistajad, põranda tegijad, basseini ehitajad, haljastajad, maalrid, disainerid, projekteerijad ja hulk ülemusi. Issand kui armas.

wpDiscuz