0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 13. märtsil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei ootab õigust piirangureeglite rikkujaid karistada

Kui riigikogu kiidab heaks seadusemuudatuse, saab politsei õiguse hakata piirangureeglite rikkujaid kohapeal trahvima. Haapsalu politseijaoskonna juhi Andrei Taratuhini sõnul praegu politseil menetluspädevust ei ole. See tähendab, et politseipatrull saab rikkumise tuvastada ja fikseerida ning tõsisemate rikkumiste puhul edastada andmed terviseametile, kes siis rikkumise kohta väärteomenetluse algatab.

Variku minijaanalinnud ootavad peenikest peret

Jana Viksi koduõuel Nõval Variku külas sibavad juba kuu aja pärast ringi tuttuued emutibud – karvased, vallatud ja triibulised nagu metsseapõrsad. „17. aprillil peaksid kooruma,” ütleb Viks. Pesas on viis hiiglaslikku muna, külma varjundiga tumerohelised ja läikivad, nagu oleks keegi need tükk aega enne lihavõttepühi hoolikalt üle lakkinud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz