3

Läänemaale lisandus kaheksa koroonaviirusega nakatunut

Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula
Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 6764 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 1321 ehk 19,5% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus kaheksa koroonaviirusega nakatunut. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 851, Eestis 1309.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 814 inimesel. 613 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 191, Lääne-Virumaale 73, Saaremaale 37, Tartumaale 33, Võrumaale 32 ja Pärnumaale 28 uut positiivset testi. Raplamaale lisandus 18, Järvamaale 16, Viljandimaale 15, Hiiu- ja Põlvamaale 10, Jõgevamaale 9, Läänemaale 8 ning Valgamaale 4 uut nakkusjuhtu. 23 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 604 patsienti.

Ööpäeva jooksul sai 149 läänlast esimese vaktsiinidoosi, üle Eesti oli vaktsineerimisi 3791. Läänemaal on vaktsineerimine lõpetatud 779 inimesel, ühe doosi on saanud 1248 läänlast. Üle Eesti on vaktsineerimisi tehtud 101 452 inimesele, kellest 43 942 on saanud mõlemad doosid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
huvitav
huvitav

koroona haigeid ei tohi avalikustada, aga kui mõnda ekrelast tümitatakse , siis avaldatakse ta kogu suguvõsa kuni 10 põlveni koos ämmade ja äiadega

Nojh
Nojh

Kummaline võrdlus. Aa miks on vaja sul teada haigestunu nime? Tahad tuleriidale saata?

Täpsustan
Täpsustan

Ülimalt kohatu võrdlus. Avaliku elu tegelane valib vabatahtlikult oma rolli. See muidugi ei tähenda, et teda ja tema lähikondlaseid halvustama peaks. Covid-19 on siiski haigus, mille puhul tegemist isiku personaalsete terviseandmetega, mis on delikaatsed ning tulenevalt seadusandlusest avaldamisele ei kuulu. Ainus, kel on neid õigus avaldada, on inimene ise.

wpDiscuz