0

Ilmateenistus andis tormihoiatuse

Tuisk. Urmas Lauri

Riigi ilmateenistus andis kogu Eestile esimese taseme tormihoiatuse.

Täna hommikul hakkab Loode-Eestist lund ja lörtsi sadama, sadu laieneb üle maa ning muutub õhtul tihedaks. Päeval tugevneb edela- ja läänetuul puhanguti 15-17, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur tõuseb järk-järgult ja mitmel pool tekib jäide.

Läänemaal tugevneb päeval edela- ja läänetuul puhanguti 15-17, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur tõuseb ja tekib jäide.

Esimese taseme hoiatus tähendab, et ilm võib teatud olukordades olla ohtlik ning tasub jälgida edasist ilmaprognoosi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz