Karl Koha võitis Eesti meistrivõistlustel kuulitõukes hõbemedali

Karl Koha sai Eesti meistrivõistlustel kuulitõukes hõbemedali. Foto: Marko Mumm

Eesti talvistel kergejõustiku meistrivõistlustel osales kaks Läänemaa sportlast – Karl Koha, kes võitis kuulitõukes hõbemedali, ja jooksja Igor Skatško, kes parandas oma isiklikku rekordit.

Nädalavahetusel Lasnamäe kergejõustikuhallis toimunud võistlustele pääsesid vaid võistlejad ja treenerid. Igal alal pääses võistlema kaheksa sportlast viimase aasta jooksul saavutatud tulemuste põhjal.

Ridalast pärit, kuid nüüd Audentese spordiklubis Ants Kiisa käe all treeniv Karl Koha pälvis kuulitõukes teise koha. Oma parima tulemuse tõukas 26-aastane kuulimees viimasel, kuuendal katsel. Ka tehniliselt tuli just viimane katse kõige paremini välja. Tulemusega 16.81 jäi Koha ise rahul. „Olen võistlusega igati rahul. Ikkagi selle aasta parim tulemus. Katsed läksid iga sooritusega paremaks,“ ütles Koha.

Eesti meistriks tuli hetke Eesti esinumber Jander Heil, kelle parimaks jäi 18.87.

Meeste 1500 meetri jooksus saavutas jooksuklubi Tempo sportlane Igor Skatško küll seitsmenda koha, kuid samal ajal tegi isikliku rekordi. Skatško uus rekord onn nüüd 4.10.47. „Jäin jooksuga rahule. Esimese kilomeetri püsisin kenasti liidrite tempos. Lõpp vajus natukene ära,“ ütles Skatško.

Suvel loodab jooksja taas rekordit parandada. „Olen mõelnud nelja minuti piiri ületamisest,“ ütles Skatško.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments