Lääne Elu paberleht laupäeval, 23. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Koroonaviirus sulges vallamajad

Koroonaviirus on viimasel nädalal sulgenud nii Haapsalu linnavalitsuse kui ka Lääne-Nigula ja Lääneranna vallamaja. Haapsalus ja Lääne-Nigulas on vallamaja sulgemise põhjuseks töötaja haigestumine koroonaviirusesse või haigega kokku puutumine, kuid Lääneranna vallavalitsus võttis selle sammu ette ennetavalt.

Roman Haavamäe loomingust sündis veebinäitus

Haapsalu linnavalitsuse arenguspetsialist, ajaloolane Ülla Paras pani Haapsalu ihuskulptori Roman Haavamäe saabuva sünniaastapäeva puhul kokku veebinäituse „Haapsalu Michelangelo – Roman Haavamägi – 130”.

Andres Välli – pealik kolmeks aastaks

Kaitseliidu Lääne maleva uut pealikku major Andres Vällit võiks võrrelda veereva kiviga, sest kaitseväeteenistusega kaasnev pidev rotatsioon pole tal kunagi lasknud pikalt ühe koha peal olla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oot-oot
3 aastat tagasi

Kaalutlen LE tellimuse lõpetamist.

Raul
3 aastat tagasi

Eilses lehes oli ju kindlalt kirjas, et kaebab valla kohtusse. Juba mõtles ümber või?

Veebe
3 aastat tagasi
Reply to  Raul

Jääb loota, et mõtles. Pole mõtet väga raha tuulde lasta, kui otsus on enamvähem teada. Hea sõnakõlks, tuulikute pärast kohtusse minna = raha tuulde lasta :)))

Veebe
3 aastat tagasi
Reply to  Veebe

Aga tegelikult pole üldsegi naljakas. Kui ma nüüd õieti aru sain, siis see on nagu riiklik ettevõte, kes ähvardab siin kodanikke kohtusse kaevata? Riiklik firma tähendab aga seda, et maksumaksja maksab nende kohtukulud nagunii? Tuleb nii välja, et need kodanikud maksumaksjad maksavad kohtukulud oma maksudega kinni sellel, kes neid kohtusse kaevab. Nii jah? Krt see läheb päris kosmoseks ju. Nii ei tohiks vabariigis küll olla!!!

Nagu ikka
3 aastat tagasi

Töötaja koroonaviiruses, Lääne-Nigula koduleht ei anna mingit infot, et vallamaja kinni. Samas Haapsalul ja Läänerannal info olemas. Kas Lääne-Nigula peale enesekiitmise ei saagi millegiga hakkama? Isegi püstolreporter Lauri vaikib…

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Nagu ikka

Kodulehel selgelt kirjas, et ei lasta kedagi sisse, kui pole enne kokku leppinud kohtumist.

Nagu ikka
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Loetust arusaamisega on probleeme? Kirjas on, et vallamaja on kinni. Aga kodulehel tõesti, et kokkuleppel saab kõike. Väike vahe teistega, kas pole? Aga noh, tuulikutuhinas kipub ununema…

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  Nagu ikka

vallamaja on kinni ja leppige kohtumine kokku kui vaja. Pole ju väga keeruline. Mis sealt vallamajast muidu otsida? Vetsu tahtsite minna või?