2

Päästjad aitasid Vormsil lumme kinni jäänud auto välja

Kolmapäeva hommikul kell 6.21 aitasid Vormsi päästjad Sviby külas lumest välja lumme kinni jäänud sõiduauto.

Eile tuli päästjatel Läänemaal tegeleda teele kukkunud puudega – kell 10.59 kukkus puu teele Lääneranna vallas Peantse külas ja kell 13.38 Kinksi külas. Kell 17.57 said päästjad teate, et Lääne-Nigula vallas Ehmja külas on puu teele kukkunud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jajaja
jajaja

no ei jõua ära kiita Lääne Elu ja Päästjaid. Just sellises järjekorras!

Oooo
Oooo

Tänud päästeamet ja Lääne Elu, ei teadnudki, et lumme võib kinn jääda 🙂

wpDiscuz