Keerulised tee- ja ilmaolud jätkuvad

Teepuhastus. Urmas Lauri
Teepuhastus. Urmas Lauri

Keerulised ilma- ja teeolud ei ole lõppenud –lumesadu jätkub ning kõrvalteedel on libedaid teelõike, tuisuvaale ja jätkuvalt rohkelt lund.

Täna õhtul langeb õhutemperatuur märkimisväärselt ning teedel toimub jäätumine, mistõttu tuleb valmis olla, et libeduseoht võib veelgi suureneda.

„Kõik teehooldajad annavad endast parima ning kogu tehnika on väljas, ent kõikide teede puhastamine võtab aega,“ ütles transpordiameti maanteehoiu teenistuse direktor Raido Randmaa.

Amet palub liiklejatel võimalusel vältida kõrvalteedel sõitmist. Kui sõitmine on hädavajalik, siis tuleb olla äärmiselt ettevaatlik.

Liiklejatel tuleb endiselt arvestada, et talvised teeolud on muutlikud ning teekonda planeerides tuleb varuda rohkem aega, vajadusel vähendada sõidukiirust, vältida ohtlikke manöövreid ja hoida pikivahet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments