ERR: Kevadel algav teede suurremont lööb Haapsalus liikluse sassi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Posti tänava allee. Foto: Urmas Lauri

Posti tänav. Urmas Lauri

Kevadel läheb Haapsalus liiklusega keeruliseks, sest korraga läheb remonti kaks Haapsalu vanalinna viivat tänavat ja suvel tekib ilmselt parkimiskohtade puudus, vahendas ERRi uudisteportaal “Aktuaalset kaamerat”.

Posti tänava rekonstrueerimiseks sai linn riigilt miljoni ja lisab veel umbes 300 000 eurot. Samal ajal käivad tööd ka Metsa tänava lõigul, mida finantseeritakse 600 000-eurose riigitoetusega ja linna poolt isatava 200 000 euroga.

2021. aastal on Haapsalus teeremont ka Rohukülla viival Kiltsi tee lõigul, mille jaoks on planeeritud veidi üle 1,3 miljoni euro.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vambola
3 aastat tagasi

Head uudised

K.S.
3 aastat tagasi
Reply to  Vambola

Head oleks need uudised ainult siis olnud kui võimul oleks sotsrehvormarid olnud… Praegune koalitsioon tegeleb ainult prügi silma ajamisega ja Haapsalu ajaloolise pärandi hävitamisega ju…Oleme nüüd ju pisike natsiriik, needgi alustasid teede remondist ja kaugel see kristalliöögi niimoodi on…

Kom Jong Un
3 aastat tagasi
Reply to  K.S.

Kaks varianti-kas see on tõesti udupeen huumor millest keegi ei paista aru saavat või oled lihtsalt nõrgamõistuslik.

Taat
3 aastat tagasi
Reply to  K.S.

K.S. kannatab hapniku puuduse käes, nii rumalat juttu pole ammu kuulnud

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Taat

Väga õige! Maskide kandmine tekitabki hapnikupuudust ja see on näha ka kommentaari kirjutajas, see selge. Kodus või tänaval võiks maski ikka eest ära võtta vahepeal!

oijah
3 aastat tagasi
Reply to  K.S.

mis sul inimene natsionalistide vastu on ah? Kommunist oled või? Vot mina kommuniste ei salli!

Kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  oijah

Ajaloost teada, et mõlemad äärmused tõid rahvale kannatusi, nii komud kui ka natsid. Ei salli kumbagi.

oijah
3 aastat tagasi

rahvuslus ehk natsionalism ei ole OMA rahvale küll mingi kannatuste tooja, seevastu kommunism aga küll. See ka ajaloost teada muideks!

oijah
3 aastat tagasi
Reply to  oijah

…ja kuna meid päris põliseestlasi on ikka väga väga vähe, lausa päris vähemus siin maailmas, siis pole see natsionalism meie mõistes küll mingi patu teema. Peamegi omi viimseid kaitsma iga hinnaga ja neid väärtustama! Vähemuste eest võideldakse siin kaasajal päris kõvasti mis meil siis häda on, et halvustavalt natsideks kutsutakse ja veel oma hõimurahva poolt, et siis palun mõelge ikka läbi ennem halvustada üritades,kes me oleme ja kuhu liigume!

Hellat
3 aastat tagasi
Reply to  K.S.

Võta see prügi siis silmast välja

kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Vambola

Sa pole ikka veel kaineks saanud.